Μενού
  • Α-
  • Α+

Σε λαϊκό προσκύνημα τίθεται σήμερα Δευτέρα (12/9) η σορός της βασίλισσας Ελισάβετ στο Εδιμβούργο της Σκωτίας, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη οι διαδικασίες τιμών και πένθους για τον θάνατο της 96χρονης μονάρχη. Ο θάνατος της είναι το θέμα των ημερών και πολλοί από όσους την είχαν γνωρίσει, εκφράζουν την εμπειρία τους από τη γνωριμία μαζί της. Ο διάσημος ράπερ Snoop Dogg μπορεί να μην έκανε κάποια αναφορά στα social media, αλλά οι fans του θυμήθηκαν την ιστορία που είχε εξιστορήσει, όταν η βασίλισσα Ελισάβετ τον είχε προστατεύσει μια εποχή που ήθελαν να τον διώξουν από το Ηνωμένο Βασίλειο.

Διαβάστε ακόμη: Βασιλιάς Κάρολος Γ': Η στιγμή που χάνει την ψυχραιμία του και αντιδρά οργισμένος σε βοηθό του

Σε ένα παλιότερο βίντεο, που επανακυκλοφόρησε, ο 50χρονος ράπερ αφηγείται τη δική του εμπειρία από την κίνηση της βασίλισσας του 1994, που τον κράτησε στη χώρα.

Σύμφωνα με τον ράπερ, οι αρχές του Ηνωμένου Βασιλείου προσπαθούσαν να τον διώξουν το 1994, όταν αντιμετώπιζε κατηγορίες για φόνο πρώτου και δεύτερου βαθμού. Αργότερα, το 1996, αθωώθηκε από όλες τις κατηγορίες. «Με έδιωξαν από το Ηνωμένο Βασίλειο» ακούγεται να λέει ο τραγουδιστής στο κλιπ.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

«"Κλωτσήστε αυτό το κακό @@ έξω!" αυτός ήταν ο τίτλος», συνέχισε ο Snoop Dogg αναφερόμενος στο εξώφυλλο βρετανικής εφημερίδας της εποχής με το πρόσωπό του. «Μαντέψτε όμως, ποιος με υπερασπίστηκε». Αφού το άτομο που παίρνει συνέντευξη από τον Snoop μαντεύει εσφαλμένα τον πρωθυπουργό, ο ράπερ του «Drop It Like It's Hot» αποκάλυψε ότι ήταν η βασίλισσα Ελισάβετ εκείνη που τον υπερασπίστηκε. «Η βασίλισσα», αποκαλύπτει ο Σνουπ. «Η βασίλισσα είπε: "Αυτός ο άνθρωπος δεν έχει κάνει τίποτα κακό στη χώρα μας. Μπορεί να έρθει πίσω"». Μπορεί το βίντεο να μετρά μία δεκαετία, αλλά τόσο ο πρόσφατος θάνατος της βασίλισσας, όσο και οι εκατομμύρια φαν του Snoop Dog το έκαναν και πάλι viral στο διαδίκτυο.