Μενού
  • Α-
  • Α+

Στο mini market που έκλεβε όταν ήταν έφηβος επέστρεψε ο Ντουέιν Τζόνσον, προκειμένου να διορθώσει ένα παλιό λάθος. Συγκεκριμένα, ο «Rock» αγόρασε όλες τις σοκολάτες, τις οποίες έκλεβε από το συγκεκριμένο κατάστημα στη Χαβάη. Ο σταρ του Χόλιγουντ και πρώην παλαιστής εξήγησε σε βίντεο που ανήρτησε στο Instagram πως όταν ήταν μικρός η οικογένειά του ήταν πολύ φτωχή και ο ίδιος έκλεβε σοκολάτες από το συγκεκριμένο κατάστημα, για σνακ πριν από τη γυμναστική.

Διαβάστε ακόμα: Πανικός σε καλλιστεία: Διαγωνιζόμενη παθαίνει ηλεκτροπληξία on stage

Η οικογένεια του «Rock» έμεινε για μόλις έναν χρόνο στη Χαβάη και «εκδιώχθηκε» το 1987. Στα 50 του πλέον χρόνια ο Ντουέιν Τζόνσον επέστρεψε στο μέρος όπου έκλεβε και ζήτησε από τον υπάλληλο του mini market να του φέρει όλες τις Snickers για να τις προσφέρει δωρεάν σε οποιονδήποτε πελάτη υποπτεύεται πως μπορεί να κλέψει μία. Μάλιστα άφησε και γενναίο φιλοδώρημα στον υπάλληλο, ενώ πλήρωσε τα ψώνια όλων των πελατών που βρίσκονταν στο κατάστημα.

«Δεν μπορούμε να αλλάξουμε το παρελθόν και κάποια από τα ανόητα πράγματα που ίσως κάναμε, αλλά κάθε τόσο μπορούμε να φροντίζουμε για μια λυτρωτική νότα χάριτος στην κατάσταση αυτή και ίσως να κάνουμε και τα πρόσωπα κάποιων αγνώστων να χαμογελάσουν», ανέφερε μεταξύ άλλων ο «Rock».