Μενού
pylos-navagio-1
Διασωθέντες από το ναυάγιο ανοιχτά της Πύλου στις αποθήκες της Καλαμάτας | AP
  • Α-
  • Α+
Η Ελλάδα ζει από χθες μία τραγωδία άνευ προηγουμένου στην Πύλο. Όσα συμβαίνουν από εχθές στο λιμάνι της Καλαμάτας συγκλονίζουν. Δεκάδες σοροί ανθρώπων που βρέθηκαν μέσα σε ένα σαπιοκάραβο ελπίζοντας ένα καλύτερο μέλλον. Εκατοντάδες αγνοούμενοι με τις ελπίδες να ανευρεθούν ζωντανοί να λιγοστεύουν κάθε ώρα που περνάει. 
 
Παρά την πρωτοφανή τραγωδία, κάποιοι δεν μπόρεσαν να κρατηθούν. Δεν άντεξαν παρά να δείξουν το χειρότερό τους πρόσωπο συνήθως κλείνοντας το μάτι στο ρατσιστικό ακροδεξιό κοινό που ψαρεύουν στα θολά. Δεν ήταν μόνο οι δηλώσεις Μπογδάνου (που δεν μπορείς να περιμένεις κάτι καλύτερο από εκείνον) ούτε μόνο το παραλήρημα της γνωστής Αφροδίτης Λατινοπούλου.
 
Παρόμοια tweets μισανθρωπίας είχαμε και από τον Θάνο Τζήμερο, τον πρώην Υπουργό Ανδρέα Ανδριανόπουλο, τον Βασίλη Τσιάρτα και φυσικά πολλούς ακόμα επώνυμους και ανώνυμους χρήστες που βρήκαν πεδίον δόξης λαμπρόν να πολιτικολογήσουν ρατσιστικά πάνω στο δράμα εκατοντάδων ανθρώπων. Ζουν ανάμεσά μας.
 
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.