Μενού
skorpios
Η «Μαρίνα ΠΑΜ» και η ιδιοκτήτρια | @scorpiosmusicbarbackup
  • Α-
  • Α+

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε η πληροφορία πως η Μαρίνα Μπομπέτσι που έγινε viral στο TikTok με την ατάκα «Σκορπιός είναι για σένα. ΠΑΜ», απολύθηκε από το μαγαζί που εργαζόταν. Αργότερα δημοσιεύτηκε βίντεο το οποίο δείχνει πως η ίδια επέστρεψε στο κατάστημα, με πολλούς να διερωτόνται αν όλα έγιναν για διαφημιστικούς σκοπούς. 

Λίγες ώρες μετά την δημοσίευση του θέματος και των δηλώσεων της ιδιοκτήτριας και της Μαρίνας Μπομπέτσι για την «ρήξη» των επαγγελματικών σχέσεων με την Μαρία Ιορδάνοβα, με ένα νέο βίντεο στο TikTok ανακοίνωσαν… πως επέστρεψε στο μαγαζί.

Την αποκάλυψη έκανε αρχικά η Σάσα Σταμάτη μέσα από τα instastories, ανεβάζοντας μια φωτογραφία από τις φίλες να διασκεδάζουν παρέα. Στη συνέχεια, ανέβηκε στο TikTok νέο βίντεο από τη συνάντηση των δύο γυναικών που έλυσε την παρεξήγηση.

«Χαρά και τσαχπινιά στο μαγαζί μας με όλα τα κανάλια εδώ για την επιστροφή του συλλεκτικού μοντέλου μας» γράφει η λεζάντα του βίντεο, που δείχνει την ιδιοκτήτρια να την υποδέχεται πίσω στο μαγαζί, αλλά και πλάνα από τις συνεντεύξεις που έδωσαν στα τηλεοπτικά κανάλια.

@scorpiosmusicbarbackup

Χαρά και τσαχπινιά στο μαγαζί μας με όλα τα κανάλια εδώ για την επιστροφή του συλλεκτικού μοντέλου μας! @marina_pam_ @Ayaz_Music_Official #scorpiosmusicbarathens #μπαμ #girls

♬ πρωτότυπος ήχος - Ayaz_Music_Official

Υπενθυμίζεται, πως η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, Μαρία Ιορδάνοβα, όταν ρωτήθηκε για την απόλυση της φίλης της είχε πει: «Την έδιωξα. Έκανε το μαγαζί άνω κάτω. Μέθυσε ένα βράδυ και άρχισε να βρίζει όλο τον κόσμο και να πετάει ποτήρια. Την ξέρω δεκαπέντε χρόνια. Ξέρουμε όταν πίνει τι γίνεται. Έγινε πολλές φορές. Είχαμε παράπονα από πελάτες. Αναγκάστηκα να τη διώξω που έκανε άνω κάτω το μαγαζί. Ο κόσμος που την έχει ζήσει, την ξέρει».

Η Μαρίνα Μπομπέτσι έγινε διάσημη στα social media εν μια νυκτί, διαφημίζοντας το μπαρ με την ατάκα της «Scorpios, είναι για σένα. ΠΑΜ» να αναπαράγεται από χιλιάδες χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και να χρησιμοποιείται μέχρι και από την... αστυνομία

@scorpiosmusicbarathens

Αν θέλεις κάπου να πας να διασκεδάσεις και να πιείς ποτό τότε το μαγαζί μας είναι για σένα! #μπεςφοργιου #bar #scorpiosmusicbarathens #girls

♬ original sound - ScorpiosMusicbarAthens

Διαβάστε επίσης

Η «διαδρομή του θανάτου» στην Ελλάδα - Ποιος είναι ο δρόμος που είναι στους πιο επικίνδυνους του κόσμου

Κώστας Σαμαράς στο Reader: «Εγώ ήμουν πιο οργανωτικός, ο Παλαιοκώστας πιο αυθόρμητος»

Ένας αιώνας ΑΕΚ – Το συγκινητικό ντοκιμαντέρ του Gazzetta 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA