Μενού
The Morning
The Morning | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Δυο γυναίκες δεν φτάνει ότι μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό μιας και είναι δίδυμες αλλά έχουν και το ίδιο στιλ ακριβώς. Κάθε μέρα φοράνε ακριβώς τα ίδια ρούχα, τα ίδια γυαλιά, τα ίδια σκουλαρίκια, ακόμα και τις ίδιες πιτζάμες. Αυτό συμβαίνει εδώ και 23 χρόνια που επιλέγουν να ντύνονται ασορτί σε καθημερινή βάση.

Οι δυο τους είχαν σχέσεις μέχρι και το 2000 και είχαν απομακρυνθεί. Ωστόσο, χώρισαν και αυτό τις έφερε και πάλι κοντά. Έτσι, τα τελευταία 23 χρόνια είναι κολλητές και μένουν και σε γειτονικά σπίτια πλέον. 

«Μας αρέσει το ρετρό στυλ. Αγαπάμε τα 50’s. Μας έχουν συνηθίσει οι δικοί μας άνθρωποι και τους φαίνεται νορμάλ καθώς πάντα αυτό κάναμε» είπε η μια δίδυμη. Μερικές φορές οι άνθρωποι τις βλέπουν στον δρόμο και τους μιλάνε. Αυτό βέβαια δεν τις ενοχλεί καθώς Αγαπάνε να μιλούν στους ανθρώπους, όπως λένε. 

Πέρα από την εμφάνιση τους οι δίδυμες έχουν διακοσμήσει και τα σπίτια τους με τον ίδιο τρόπο, ενώ φυσικά έχουν και ίδιες κουρτίνες και χαλιά.

«Τα εγγόνια μου είναι δίδυμες, αλλά είναι πολύ διαφορετικές μεταξύ τους. Δεν είναι μονοζυγωτικά, είναι εντελώς διαφορετικές μεταξύ τους, άλλος χαρακτήρας, άλλο στιλ» είπε η μια. 

Όταν τις κοιτούν περίεργα είπε πως αισθάνονται αδικία «Νομίζουν ότι είναι χαζό και άρρωστο αλλά δεν ξέρουν ότι είμαστε καλοί άνθρωποι, φιλικές και ότι νοιαζόμαστε. Απλώς μας κοιτούν (περίεργα) και αυτό είναι άδικο»  

«Οι γονείς μας δεν ήταν πολύ στη ζωή μας όταν ήμασταν παιδιά. Αυτό μας έφερε πιο κοντά και εξαρτιόμασταν η μία από την άλλη» πρόσθεσαν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA