Έχει βάλει τρεις θήκες στο κινητό του και μοιάζει πλέον με τετράδιο, ο Λάκης Λαζόπουλος, στο ρόλο του πατέρα του Διονύση Ατζαράκη, στο νέο του video με αφορμή τη Γιορτή του Πατέρα. Επίσης, βλέπει ακόμα εκπομπές του Γιώργου Αυτιά, με πρωταγωνιστή τον Άκη Τσοχατζόπουλο (τις έχει γράψει σε video), απαντάει σε τηλέφωνα με αριθμό Βλαδιβοστόκ (είναι για την Euro - παύλα - Bank) και δίνει το pin του χωρίς δεύτερη σκέψη, απαγγέλει τσιτάτα τύπου «το κοτόπουλο και η γυναίκα θέλουν χέρι», ακόμα κι αν στο τραπέζι υπάρχουν γεμιστά «ορφανά».
Αυτός είναι ο παραδοσιακός Έλληνας μπαμπάς, με τις εμμονές του, με τις τρέλες του, με τα παράλογα νεύρα του, με τη στοργή του, με το ενδιαφέρον του, με τα πείσματα του. Αυτόν τον Έλληνα μπαμπά ενσάρκωσε ιδανικά ο Λάκης Λαζόπουλος σε αυτό το νέο video του Διονύση Ατζαράκη και δεν ήταν δύσκολο να αναγνωρίσουμε εκεί τον πατέρα μας.
«Πάρε εκείνο το χάπι γιατί όντως παίζει να ανέβασες πίεση τώρα...» είναι μια ατάκα που έρχεται μετά από καυγά πατέρα και γιού και δεν γίνεται να μη ταυτιστείς.
Ανάμεσα στα σχόλια του video επιλέγουμε ένα που εκφράζει απόλυτα τη σχέση με τους πατεράδες μας: «Το πιο μεγαλο σοκ το παθαίνεις όταν είσαι 1000% σίγουρος ότι δεν μοιάζεις καν στο πατέρα σου και ξαφνικά κάνεις μια κίνηση η λες μια έκφραση και είναι ακριβώς ότι έκανε ο πατέρας σου».
- Πτώση ελικοπτέρου στη Βουλιαγμένη: Bίντεο ντοκουμέντο - Το χρονικό
- Ήταν πράγματι παράνομη η σύλληψη του Madleen; Καθηγητής Ναυτικού Δικαίου εξηγεί στο Reader
- Ο άγνωστος κανόνας στη Monopoly που μπορεί να τελειώσει το παιχνίδι πιο γρήγορα
- Τραγωδία στα Τρίκαλα: Η μειωμένη βάρδια, το διάλειμμα των πέντε και η μακάβρια διαδικασία ταυτοποίησης
- Πίσω από κάθε νεκρό σε χώρο εργασίας, υπάρχει μια κοινή αλήθεια
- Πότε και πού θα «χτυπήσουν» δύο νέα κύματα κακοκαιρίας: Τι θα γίνει στην Αττική - Ανεβαίνει η θερμοκρασία
- Ιωάννα Τούνη για revenge porn: «Ντρέπεται και η ντροπή - Ο κατηγορούμενος δήλωσε ότι έχει στραβισμό»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.