Αίρεται η καραντίνα στο κρουαζιερόπλοιο που είχε αγκυροβολήσει στο Μπορντό μετά τη συρροή κρουσμάτων γαστρεντερίτιδας και το θάνατο ενός 90χρονου επιβάτη.
Οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας διαπίστωσαν ότι πρόκειται για μία απλή γαστρεντερίτιδα και πως δεν υπάρχει λόγος παράτασης της καραντίνας.
Υπάρχουν συνολικά 45 επιβάτες με συμπτώματα στο πλοίο, που θα παραμείνουν απομονωμένοι στις καμπίνες τους μέχρι να αναρρώσουν, ενώ οι επιβάτες που είναι καλά μπόρεσαν να κάνουν έξοδο στην πόλη του Μπορντό χθες το βράδυ.
Διαβάστε επίσης: Καραντίνα σε κρουαζιερόπλοιο στο Μπορντό: Τι εξετάζουν οι Αρχές και ποια η σύνδεση με τον χανταϊό
Το κρουαζιερόπλοιο αναχωρεί για τον επόμενο προορισμό της προγραμματισμένης κρουαζιέρας, ενώ οι υγειονομικές αρχές της Γαλλίας δεν έχουν ακόμα εντοπίσει την ακριβή αιτία του θανάτου του 90χρόνου επιβάτη.
- «Συγχαρητήρια Έλληνες, τα μνημόνια άξιζαν τον κόπο»: Ο Μερτς «έπλεξε» το εγκώμιό μας στον Μητσοτάκη
- «Έχουμε Παπαρίζου στο σπίτι»: Ο Κροάτης ηθοποιός που έγινε viral ως άλλη Έλενα στο YFSF
- Συναγερμός στις Κυκλάδες: Ελληνικό υποβρύχιο «πιάστηκε» στα δίχτυα τράτας βόρεια της Τήνου
- Αν η ζωή του Δημήτρη Φραγκιόγλου ήταν ταινία, θα ήταν το Πάρτυ του Peter Sellers
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.