Μενού
tentogloy-miltos
Μίλτος Τεντόγλου | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Ο Μίλτος Τεντόγλου τα κατάφερε στον τελικό του άλματος εις μήκος στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου, που διοργανώνεται στη Βουδαπέστη, καθώς με ένα άλμα στα 8,52 μέτρα πήρε το χρυσό μετάλλιο, το μόνο που έλειπε από τη μεγάλη συλλογή του.

Άξιο αναφοράς είναι ότι στις 18:30 το απόγευμα αναμένεται να γίνει η απονομή του χρυσού μεταλλίου στον Γρεβενιώτη άλτη. Την ίδια ώρα, οι χθεσινοί πανηγυρισμοί στο ξενοδοχείο της αποστολής της εθνικής ομάδας ήταν ξέφρενοι, με τον Έλληνα Ολυμπιονίκη να αποθεώνεται από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο κτίριο. 

Μάλιστα, στα βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο φαίνεται ο Έλληνας αθλητής να κρατάει ένα ποτήρι μπίρας, το οποίο του το προσέφερε η Ελληνίδα παγκόσμια πρωταθλήτρια στα 35 χλμ βάδινγκ, Αντιγόνη Ντρισμπιώτη

Ο προπονητής του, Γιώργος Πομάσκι, μαζί με την οικογένειά του το χάρηκαν περισσότερο απ' όλους, καθώς ήταν ο άνθρωπος που ανέδειξε το ταλέντο του Τεντόγλου από την περίοδο που ήταν έφηβος και έκανε... παρκούρ.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA