Όπως και την πρώτη ημέρα των ημιτελικών, έτσι και σήμερα, συνεχίζεται το πρόβλημα με τα εισιτήρια του Final Four της Euroleague καθώς αρκετοί φίλοι του Ολυμπιακού δεν τα έχουν παραλάβει λίγες ώρες πριν τον μεγάλο τελικό (21:00) με τη Ρεάλ Μαδρίτης.
Όπως έχει γίνει γνωστό, το πρόβλημα βρίσκεται στο ότι στην Εuroleague δεν δίνεται η επιλογή να κατεβάσει κάποιος τα εισιτήρια. Αρκετός κόσμος δεν τα έχει παραλάβει ακόμα, ενώ δεν υπάρχει και καμιά απάντηση από τη Εuroleague.
Άτομα που έχουν εξασφαλίσει εισιτήρια και έχουν κάνει download το εισιτήριο τους πλέον μπαίνουν στην πλατφόρμα της Euroleague και δεν υπάρχει το κουμπί του download ώστε να κατεβάσουν τα εισιτήρια τους και να τα σκανάρουν στις εισόδους.
- Πώς άνοιξε ξανά ο φάκελος του εμπρησμού της Marfin - Οι συλλήψεις και οι κατηγορίες για ανθρωποκτονία
- «Πού πας; Διασκέδασε τον κόσμο»: Όταν χορεύτρια του Costa Concordia παραιτήθηκε την ώρα που το πλοίο βυθιζόταν
- Τεντόγλου: «Πέταξε» στα 8,61μ και όλοι μιλούν για τη... γκριμάτσα του
- «Εγώ, ούτε γρατζουνιά και το παιδί μου σκοτώθηκε»: Συγκλονίζει ο πατέρας της 15χρονης αθλήτριας του ΠΑΟΚ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.