Μενού
europa conference league
Europa Conference League | Associated Press
  • Α-
  • Α+

Τους αντιπάλους τους στην Ευρώπη θα μάθουν οι Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ σήμερα (15/3). Η κλήρωση της Europa Conference League 2023-2024 θα γίνει σήμερα (15/3) στις 15:00 και το κανάλι που τη δείχνει είναι το Cosmote Sport 1.

Οι πιθανοί αντίπαλοι του ΠΑΟΚ στην Ευρώπη

Ο ΠΑΟΚ έρχεται στην κλήρωση μετά από μία επική ανατροπή απέναντι Ντιναμό Ζάγκρεμπ αντίστοιχα, με τα πρώτα σενάρια να κάνουν λόγο πως είναι αρκετά πιθανό να υπάρξει ελληνικός προημιτελικός στο Europa Conference League.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να εντοπίσει μία εκ των Φενερμπαχτσέ (Τουρκία), Φιορεντίνα (Ιταλία), Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία), Άστον Βίλα (Αγγλία), Μπριζ (Βέλγιο) Λιλ (Γαλλία) και Ολυμπιακό (Ελλάδα) στη φάση των 8.

Παράλληλα, σήμερα θα γίνουν γνωστά στη Νιόν της Ελβετίας, όπου πραγματοποιείται η κλήρωση του Europa Conference League, τα συνολικά ζευγάρια για τα ημιτελικά της διοργάνωσης, μέχρι και τον τελικό που θα πραγμτοποιηθεί στις 29 Μαΐου στην OPAP Arena.

Οι πιθανές ομάδες που θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός

Την ίδια ώρα ο Ολυμπιακός, μετά τη δική του, επική ανατροπή απέναντι στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, θα είναι στους «8» μαζί με τις Φενερμπαχτσέ (Τουρκία), Φιορεντίνα (Ιταλία), Βικτόρια Πλζεν (Τσεχία), Άστον Βίλα (Αγγλία), Μπριζ (Βέλγιο) Λιλ (Γαλλία) και ΠΑΟΚ (Ελλάδα).

Τα πρώτα παιχνίδια της φάσης των «8» θα γίνουν στις 11 Απριλίου και η ρεβάνς μια εβδομάδα αργότερα, στις 18 του ίδιου μήνα. Από τη διαδικασία θα προκύψουν οι διασταυρώσεις μέχρι και τον μεγάλο τελικό της Νέας Φιλαδέλφειας.

Ειδήσεις σήμερα: 

Η περιοχή της Ελλάδας όπου οι κάτοικοι ζουν τα περισσότερα χρόνια - Δεν είναι η Ικαρία

Έδιωξαν ηθοποιό από σειρά επειδή είχε Onlyfans - Έχει βγάλει χιλιάδες λίρες

Γιατί την Καθαρά Δευτέρα τρώμε θαλασσινά, λαγάνα και χαλβά

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA