Μενού
paoula-badosa-stefanos-tsitsipas
Πάουλα Μπαντόσα - Στέφανος Τσιτσιπάς | @tsitsidosa
  • Α-
  • Α+

Στέφανος Τσιτσιπάς και Πάουλα Μπαντόσα επιβεβαίωσαν πως είναι και πάλι μαζί. Το ζευγάρι είχε ανακοινώσει στις αρχές Μαΐου πως αποφάσισε να χωρίσουν «φιλικά τους δρόμους» τους

Ο χωρισμός ανάμεσα στον Στέφανο Τσιτσιπά και την Πάουλα Μπαντόσα ήρθε λίγο πριν κλείσουν έναν χρόνο μαζί, αλλά τις τελευταίες ημέρες, σύμφωνα με την ισπανική Marca, οι δύο εθεάθησαν δύο φορές στους δρόμους του Μονακό.

Μετά τα δημοσιεύματα, Τσιτσιπάς και Μπαντόσα επιβεβαίωσαν την επανασύνδεση με την 26χρονη Ισπανίδας τενίστρια να αναφέρει σε συνέντευξη Τύπου στο Παρίσι πως «η σχέση λειτουργεί καλά τώρα».

«Το εξήγησε, δεν έχω κάτι άλλο να πω. Είναι η ιδιωτική μας ζωή. Ένα από τα πράγματα που δεν μου άρεσε ή που δεν μας άρεσε είναι ότι ήταν όλα πολύ δημόσια, οπότε θέλουμε να κρατήσουμε λίγο πιο ιδιωτικά τα πράγματα», πρόσθεσε.

«Καταλαβαίνω ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο διότι είμαστε δημόσια πρόσωπα και ο κόσμος θα ρωτάει, αλλά θέλουμε να το κρατήσουμε για τον εαυτό μας, διότι είναι δύσκολο να συνδυάσουμε με αυτό τις καριέρες μας. Ας κρατήσουμε τα πράγματα απλά, νομίζω ότι βοηθάει και είναι πιο υγιές», κατέληξε η σύντροφος του Στέφανου Τσιτσιπά.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA