Την επιθυμία του να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν με τον Ουκρανό ομόλογό του, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σε τουρκικό έδαφος επανέλαβε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Όπως αποκάλυψε σε δημοσιογράφους θα έχει επικοινωνία μέσα στις επόμενες ημέρες με τον Πούτιν θέλοντας ο ίδιος να διοργανώσει συνάντηση είτε στην Κωνσταντινούπολη είτε στην Αγκυρα.
Διαβάστε ακόμη: Συγκλονίζουν οι εικόνες με παιδιά και γυναίκες να βγαίνουν από το Azovstal - Συνεχίζεται και σήμερα η εκκένωση
«Πιθανώς αυτή την εβδομάδα θα έχω τηλεφωνικές συνομιλίες με τον Πούτιν. Η επιθυμία μας είναι να συγκεντρώσουμε τους προέδρους της Ρωσίας και της Ουκρανίας στην Κωνσταντινούπολη ή στην Άγκυρα» ανέφερε σύμφωνα με το CNN Türk. Την ίδια στιγμή ο γραμματέας Τύπου του αρχηγού του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ Πούτιν και Ζελένσκι, αλλά σημείωσε ότι θα πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα για να φέρει αποτελέσματα.
- Λιποθύμησε γυναίκα στη συνέντευξη Ανδρουλάκη για τις υποκλοπές
- Με τι καιρό θα κάνουμε Πρωτομαγιά: Οι περιοχές που θα είναι σαν φθινόπωρο
- Απίστευτο περιστατικό στο Παγκράτι: Οδηγός μηχανής ξυλοκόπησε 36χρονη επειδή δεν ήθελε να περιμένει να παρκάρει
- Μπεν Στίλερ: Πώς ένα tweet 3 λέξεων προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων μετά τους πυροβολισμούς στην Ουάσινγκτον
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.