Μενού
  • Α-
  • Α+

Την επιθυμία του να πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Ρώσου προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν με τον Ουκρανό ομόλογό του, Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σε τουρκικό έδαφος επανέλαβε ο Τούρκος Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν. Όπως αποκάλυψε σε δημοσιογράφους θα έχει επικοινωνία μέσα στις επόμενες ημέρες με τον Πούτιν θέλοντας ο ίδιος να διοργανώσει συνάντηση είτε στην Κωνσταντινούπολη είτε στην Αγκυρα.

Διαβάστε ακόμη: Συγκλονίζουν οι εικόνες με παιδιά και γυναίκες να βγαίνουν από το Azovstal - Συνεχίζεται και σήμερα η εκκένωση

«Πιθανώς αυτή την εβδομάδα θα έχω τηλεφωνικές συνομιλίες με τον Πούτιν. Η επιθυμία μας είναι να συγκεντρώσουμε τους προέδρους της Ρωσίας και της Ουκρανίας στην Κωνσταντινούπολη ή στην Άγκυρα» ανέφερε σύμφωνα με το CNN Türk. Την ίδια στιγμή ο γραμματέας Τύπου του αρχηγού του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί συνάντηση μεταξύ Πούτιν και Ζελένσκι, αλλά σημείωσε ότι θα πρέπει να προετοιμαστεί κατάλληλα για να φέρει αποτελέσματα.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA