Μενού
  • Α-
  • Α+

Η έντονη φημολογία που έχει αναπτυχθεί τις τελευταίες εβδομάδες περί προβλημάτων υγείας του Βλαντίμιρ Πούτιν και το ενδεχόμενο διαδοχής στην ηγεσία της Ρωσίας, έρχεται να ενισχυθεί από ένα νέο βίντεο που αναρτήθηκε στο Τwitter και ισχυρίζεται πως ο Ρώσος πρόεδρος συνομιλεί με τον... αντικαταστάτη του! Το συγκεκριμένο βίντεο είναι από την παρέλαση για την «Ημέρα της Νίκης» στην Κόκκινη Πλατεία στις 9 Μαΐου και δίπλα στον Πούτιν βρίσκεται ένας «μυστηριώδης» άνδρας που εικάζεται πως μπορεί να είναι ο άνθρωπος που θα τον διαδεχθεί αν επαληθευθούν τα σενάρια για τα προβλήματα υγείας.

Διαβάστε ακόμη: Πόλεμος στην Ουκρανία: «Ο Πούτιν νόμιζε ότι θα μας δίχαζε, αλλά απέτυχε» είπε ο Ντράγκι στον Μπάιντεν

Όλα άρχισαν από το βίντεο που δημοσίευσε ο Ουκρανός οδηγός αγώνων Igor Sushko στο Τwitter και μετρά ως τώρα δεκάδες χιλιάδες προβολές. Υποστηρίζει πως ο άνθρωπος με τον οποίο συνομιλεί ο Πούτιν, ονομάζεται Ντμίτρι Κοβάλεφ. «Ο νεαρός άνδρας που είχε μια μακρά και ειλικρινή συνομιλία με τον Πούτιν στην Κόκκινη Πλατεία είναι ο επικεφαλής τμήματος της ρωσικής προεδρικής διοίκησης, Ντμίτρι Κοβάλεφ» αναφέρει χαρακτηριστικά.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Σύμφωνα με το «Newsweek» που ανέδειξε το θέμα, δεν μπορεί να επαληθευθεί η ταυτότητα του άνδρα, ωστόσο επικαλείται και το κανάλι «Baza στο Telegram που και με δικό του μήνυμα ισχυρίζεται επίσης πως ο Πούτιν συνομιλεί με τον Κοβάλεφ και πως αυτός είναι ο πιθανός διάδοχός του.

Το συγκεκριμένο κανάλι στην ανάρτησή του μοιράστηκε και άλλες φωτογραφίες ενώ έδωσε και λεπτομέρειες για τον συγκεκριμένο άνδρα. Οπως σημειώνεται ο 36χρονος άνδρας «είναι υπεύθυνος ενός εκ των τμημάτων της προεδρικής διοίκησης. Υπάρχουν πολλές φωτογραφίες από το χόκεϊ στην ιστοσελίδα του Κοβάλεφ. Πιθανότατα γνώρισε τον Πούτιν μέσω του χόκεϊ που είναι το αγαπημένο του άθλημα».

Ο Πούτιν άλλωστε έχει δείξει στο παρελθόν την αγάπη του για το χόκεϊ και στα 63α γενέθλιά του το 2015, αγωνίστηκε με μια ομάδα χόκεϊ με βετεράνους απέναντι σε μία ερασιτεχνών, στο Ολυμπιακό παγοδρόμιο στο Σότσι.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Παρότι ο Πούτιν δεν έχει ανακοινώσει κάποια πρόθεσή του να παραιτηθεί, σύμφωνα με το Newsweek οι εικασίες για την υγεία του είναι διαρκείς. Ανάμεσα στις φήμες που έχουν κυκλοφορήσει υπάρχουν κάποιες που τον θέλουν να πάσχει από τη νόσο του Πάρκινσον ή καρκίνο, λόγω της συμπεριφοράς του κατά τη διάρκεια συναντήσεων και ομιλιών. Το Κρεμλίνο, βέβαια, έχει αρνηθεί τέτοιες εικασίες.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA