Μενού
  • Α-
  • Α+

Ο βήχας του Βλαντίμιρ Πούτιν και το περίεργο περπάτημά του στην Τεχεράνη ήταν αρκετά για να «φουντώσουν» ξανά τις φήμες που τον θέλουν άρρωστο, με τον επικεφαλής της CIA να επιβεβαιώνει για μια ακόμη φορά πως ο Ρώσος πρόεδρος χαίρει άκρας υγείας. 

Διαβάστε ακόμη: Χιλή: Εργαζόμενος πληρώθηκε κατά λάθος για 28 χρόνια εργασίας, παραιτήθηκε και εξαφανίστηκε

Ο Βλαντιμίρ Πούτιν βρέθηκε στην Τεχεράνη την περασμένη Τρίτη για να συναντήσει τον Ιρανό και τον Τούρκο ομόλογό του. Κι εκεί, είπε ο ίδιος, άρπαξε ένα ελαφρύ κρύωμα.Αυτός ήταν ο λόγος που κατά τη διάρκεια χθεσινής (20.07.2022) εμφάνισής του, έβηξε. «Είχε πολλή ζέστη στην Τεχεράνη χθες, πάνω από 38 (βαθμούς Κελσίου) και ο κλιματισμός ήταν πολύ δυνατός εκεί. Άρα, ζητώ συγγνώμη», δήλωσε ο Βλαντιμίρ Πούτιν σύμφωνα με το Interfax. Στο μεταξύ όμως είχε κυκλοφορήσει κι ένα βίντεο που τον έδειχνε να κατεβαίνει από το αεροπλάνο, με το δεξί του χέρι να μοιάζει παράλυτο.

The referenced media source is missing and needs to be re-embedded.

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου, Ντμίτρι Πεσκόφ, είπε σε δημοσιογράφους ότι υπάρχουν εικασίες στη Δύση για την υγεία του προέδρου τους τελευταίους μήνες, αλλά οι αναφορές ότι είναι άρρωστος δεν είναι «τίποτα άλλο παρά ψευδείς». Ο διευθυντής της CIA Γουίλιαμ Μπερνς ρωτήθηκε για το θέμα σε φόρουμ για την ασφάλεια στις ΗΠΑ, όπου δήλωσε ότι ο Πούτιν είναι «απολύτως υγιής».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA