Μενού
tyfli-tiktok
TikTok
  • Α-
  • Α+

Viral έγινε την περασμένη εβδομάδα το βίντεο με τον οδηγό ταξί που έκραξε στο TikTok τους συνάδελφους του επειδή κανείς δεν προθυμοποιούταν να μεταφέρει μία τυφλή κοπέλα που περίμενε μία ώρα για ταξί.

Το εν λόγω βίντεο σχολίασε σε ανάρτησή της η γνωστή TikToker Άννα Μπαλάν, η οποία είναι επίσης τυφλή και μοιράστηκε με τους ακολούθους της δικές της εμπειρίες με απάνθρωπη συμπεριφορά επειδή δεν έχει την όρασή της.

Μάλιστα συμπλήρωσε πως η κατάσταση με τα λεωφορεία είναι ακόμα χειρότερη, καθώς αρκετές φορές την προσπερνούν ενώ έχει σηκώσει το χέρι της ή της κλείνουν την πόρτα στα μούτρα.

«Φίλε μου πραγματικά μπράβο σου γι' αυτό που έκανες και τη νοοτροπία που έχεις. Αυτό που λες ισχύει γενικότερα. Υπάρχουν φορές που δεν μπορώ να βρω ταξί για αρκετή ώρα ή και καθόλου, λόγω της ύπαρξης του σκύλου.

Από τη μια καταλαβαίνω ότι το αυτοκίνητο είναι το επαγγελματικό εργαλείο του οδηγού και θέλει να το έχει καθαρό και ευπαρουσίαστο. Από την άλλη μερικές τρίχες στο πατάκι του συνοδηγού όπου κάθεται ο σκύλος οδηγός δεν νομίζω ότι θα πειράξουν.

Ακόμα χειρότερο είναι αυτό που συμβαίνει με τα λεωφορεία. Δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να με βλέπει το λεωφορείο στη στάση και να με προσπερνάει ενώ έχω σηκώσει το χέρι μου. Ακόμα και να μου κλείνει την πόρτα στη μούρη όταν πάω να ανέβω με τον σκύλο μου και μπορεί να χτυπήσει και εμένα και τον σκύλο μου.

Όσο πιο γρήγορα ενσωματώσουμε τα άτομα με αναπηρία στην κοινωνία μας, τόσο πιο γρήγορα θα λυθούν αυτά τα προβλήματα», αναφέρει χαρακτηριστικά η Άννα Μπαλάν στο βίντεο της στο TikTok.

Στα σχόλια αρκετοί ακόλουθοί της, της είπαν πως όταν είδαν το βίντεο του οδηγού ταξί σκέφτηκαν πως πρόκειται για εκείνη, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν ήταν αυτή που κάλεσε τον συγκεκριμένο νεαρό, απλά αναφέρει την άποψή της για το συμβάν.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.