Μενού
Περιπολικό αστυνομίας
Περιπολικό αυτοκίνητο Ελληνικής Αστυνομίας | EUROKINISSI / ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Στο εξώδικο που είχαν λάβει από τους γονείς της συζύγου του απάντησαν ο 57χρονος που δολοφονήθηκε στην Αγία Βαρβάρα και η γυναίκα του.

Το ανδρόγυνο ζητούσε από τους ηλικιωμένους να πάψουν να παρεμβαίνουν στις υποθέσεις του σπιτιού τους, τονίζοντας ότι θα πρέπει «να αντιληφθείτε ότι είστε γιαγιά και παππούς και ότι έχουμε την δική μας οικογένεια την οποία δεν γίνεται να θέλετε να κατευθύνετε με δικές σας αποφάσεις».

«Σας ζητούμε να πάψετε να ενοχλείτε τόσο εμάς όσο και τα ανήλικα τέκνα μας και να μην ξαναπάτε στο σχολείο τους να τα ενοχλήσετε», σημειώνεται μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, αναφέρεται: «Σας ζητούμε όπως πάψετε να κατηγορείτε εμάς στα παιδιά μας και να τα πιέζετε καθώς ήδη τους έχετε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και όποτε έρχονται σε επαφή μαζί σας φοβούνται μην εξυβρίσετε πάλι τους γονείς τους».

Αναλυτικά η απάντηση στο εξώδικο σύμφωνα με το Live News του Mega:

«Με έκπληξη παραλάβαμε το εξώδικό σας. Το γεγονός ότι επιχειρήσατε να το επιδώσετε στο ιατρείο μου, αποδεικνύει ότι εμφορείστε από συναισθήματα εκδίκησης και επιθυμίας να πλήξετε την επαγγελματική μου φήμη.

Η παρεμβατική συμπεριφορά σας που ασκείται όλα αυτά τα έτη με μοναδικόμ σκοπό να πλήξει την ενότητα της οικογένειάς μας, είναι εμφανέστατη από τα όσα επικαλείστε και ισχυρίζεστε στο εξώδικό σας

Σάς απαντάμε τα εξής: 

- Δεν αποκόψαμε ως γονείς καμία επικοινωνία των τέκνων μας μαζί σας. Αντιθέτως τα τέκνα μας εξέφρασαν την επιθυμία να μην έρχονται στην οικία σας καθώς μιλάτε διαρκώς με άσχημα λόγια για τους γονείς τους -δηλαδή εμάς- και με τις δικές σας ενέργειες φροντίσατε να τα απομακρύνετε από εσάς.

Μάλιστα, η μεγάλη μας κόρη είναι ενήλικη κι αν ήθελε να σας δει δεν θα έπαιρνε καμία άδεια από εμάς.

- Δεν μας παρείχατε ποτέ καμία βοήθεια και συμπαράσταση στο μεγάλωμα των τέκνων μας, όπως ψευδώς αναφέρετε.

- Mόνοι σας φροντίσατε να μην έχουν αναπτυχθεί σχέσεις με τα εγγόνια σας τα οποία διαρκώς πιέζατε ιδίως από τον χρόνο που σας είπαμε ότι δεν σας επιτρέπουμε να παρεμβαίνετε στην οικογένειά μας και στην λήψη των δικών μας αποφάσεων καθώς πάντα μα πάντα θεωρούσατε πως πρέπει να λογοδοτούμε σε εσάς αλλά κυρίως ασκούσατε κριτική και είχατε την πεποίθηση πως πρέπει να συμπνέουμε στις αποφάσεις.

- Αυτό που σας έχει πειράξει είναι ότι πλέον δεν γνωρίζετε λεπτομέρειες της καθημερινότητάς μας από τότε που σας απαγορεύσαμε να λειτουργείτε παρεμβατικά. Το να κοιτάτε από την ¨κλειδαρότρυπα¨…

Διαμαρτυρόμαστε για το ψευδές και συκοφαντικό εξώδικο που μας αποστείλατε όπου με γενικότητες και αοριστίες μας μέμφεστε ως γονείς.

Σας ζητούμε να πάψετε να ενοχλείτε τόσο εμάς όσο και τα ανήλικα τέκνα μας και να μην ξαναπάτε στο σχολείο τους να τα ενοχλήσετε.

Σας ζητούμε όπως πάψετε να κατηγορείτε εμάς στα παιδιά μας και να τα πιέζετε καθώς ήδη τους έχετε προκαλέσει μεγάλη αναστάτωση και όποτε έρχονται σε επαφή μαζί σας φοβούνται μην εξυβρίσετε πάλι τους γονείς τους.

Σας ζητούμε να πάψετε να παρεμβαίνετε στα τα του οίκου μας και επιτέλους να αντιληφθείτε ότι είστε γιαγιά και παππούς και ότι έχουμε την δική μας οικογένεια την οποία δεν γίνεται να θέλετε να κατευθύνετε με δικές σας αποφάσεις».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA