Συγγνώμη από τα εγγόνια του «που τούς στέρησε τον πατέρα τους» ζητά τώρα ο 69χρονος που δολοφόνησε με καραμπίνα τον 57χρονο γαμπρό του στην Αγία Βαρβάρα.
«Ζητώ συγνώμη από τα εγγόνια μου που τούς στέρησα τον πατέρα τους. Αν γυρνούσα τον χρόνο πίσω δεν θα το έκανα», φέρεται να είπε στην απολογία του, σύμφωνα με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star.
Ο 69χρονος δράστης περιέγραφε για τέσσερις ώρες στον ανακριτή πώς ξεκίνησε ο καβγάς που κατέληξε στο φονικό το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου.
«Την ημέρα που έγινε το φονικό έπινα καφέ στο μπαλκόνι του σπιτιού, στο ισόγειο. Τσακωθήκαμε φραστικά με τον γαμπρό την ώρα που έμπαινε στο σπίτι», φέρεται να είπε και συνέχισε:
«Μού είπε "θα σε αφανήσω, σε έχω λιώσει, είσαι τελειωμένος". Στο βάθος του σπιτιού ήταν η γυναίκα μου, τακτοποιούσε τα ψώνια από το σούπερ μάρκετ.
Θόλωσα και πήγα πήρα την καραμπίνα από το ντουλάπι και τον πυροβόλησα τρεις φορές. Η καραμπίνα είναι δίκαννη. Έριξα δύο φορές, ξαναγέμισα και έριξα άλλη μία».
- Η τραγική ιστορία του Ανέστου Δελιά του μοναδικού μεγάλου ρεμπέτη που πέθανε από ηρωίνη
- Ο απίθανος ανασχηματισμός, ο υπουργός που δεν θα πάει διακοπές και η επίθεση στη Δόμνα
- Ζέτα Μακρυπούλια: «Έβαλα τον εαυτό μου σε αδράνεια για πολλά χρόνια - Μου αρέσει να είμαι μόνη»
- Τούνη: «Παραλίγο να χάσω το μάτι μου στη Μύκονο» - Το μπλέξιμο με τους μπράβους του ΜακΚόναχι
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.