Μενού
Διαμαρτυρία για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους
Διαμαρτυρία για τη γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους | ΑΠΕ - ΜΠΕ
  • Α-
  • Α+

Έξι αστυνομικοί που υπηρετούσαν στο Τμήμα Αγίων Αναργύρων μετακινούνται σε άλλες υπηρεσίες της Αττικής, καθώς ερευνώνται οι ευθύνες τους στην υπόθεση της γυναικοκτονίας της 28χρονης, το βράδυ της Δευτέρας (01/04).

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Star, ο διοικητής του Α.Τ Αγίων Αναργύρων και ο σκοπός μετακινούνται στις εγκαταστάσεις της ΕΛΑΣ στην Αμυγδαλέζα, στις υπηρεσίες οχημάτων.

Ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης και η Υποδιοικητής του τμήματος μετακινούνται στο Αλλοδαπών ενώ η αξιωματικός υπηρεσίας και η οδηγός στο Μεταγωγών μέχρι να ολοκληρωθεί η ΕΔΕ.

Άγιοι Ανάργυροι: Στη φυλακή ο δράστης

Στο μεταξύ, τον δρόμο για τις φυλακές Κορυδαλλού πήρε μετά την απολογία του ο 39χρονος γυναικοκτόνος μετά την ολιγόλεπτη παρουσία του ενώπιον της ανακρίτριας.

Ο ίδιος εμφανίστηκε ενώπιον του ανακριτή απαθής επιχειρώντας να απαλλαγεί από τις κατηγορίες επικαλούμενος ψυχιατρικό πρόβλημα ενώ κατά τη σύντομη απολογία του στην ανακρίτρια περιορίστηκε να πει ότι: «Δεν θυμάμαι τι έχει γίνει. Σήμερα έμαθα ότι έκανα κακό στην Κυριακή».

Στο υπόμνημα που κατέθεσε αναφέρεται ότι από το 2013 έως το 2023 έχει νοσηλευτεί σε διάφορα ψυχιατρικά ιδρύματα, δημόσια και ιδιωτικά, ενώ ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης. Την ίδια ώρα που απολογούνταν πριν ληφθεί η απόφαση για την προφυλάκιση του φίλοι και συγγενείς της 28χρονης της έλεγαν το τελευταίο αντίο στην 28χρονη στα Άνω Λιόσια. Επίσης χθες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας νέα ηχητικά ντοκουμέντα από τη μοιραία νύχτα καθώς το κινητό τηλέφωνο της άτυχης Κυριακής παρέμεινε ανοικτό μετά τη δολοφονία της και καταγράφονταν οι φωνές όσων βρέθηκαν στο σημείο.

Μάλιστα, έγινε γνωστό πως κατέθεσε υπόμνημα στο οποίο επικαλείται ψυχιατρικά-ψυχικά προβλήματα που αντιμετωπίζει, ζητώντας ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη από τις δικαστικές Αρχές.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA