Διακόπηκε νωρίτερα η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Κυρίλλου Λουκάρεως, από το ύψος της οδού Ραγκαβή έως τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας και στα δύο ρεύματα, καθώς υπήρξε απειλή για βόμβα στο Εφετείο Αθηνών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στάλθηκε απειλητικό μήνυμα σε ιστοσελίδες ότι τοποθετήθηκε μηχανισμός, ο οποίος θα εκρήγνυτο στις 10:40. Κάτι τέτοιο δεν συνέβη, ωστόσο οι Αρχές διεξήγαγαν ελέγχους. Λίγο αργότερα η κυκλοφορία αποκαταστάθηκε, καθώς διαπιστώθηκε ότι δεν υπήρχε κίνδυνος.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
- Γιώργος Κιμούλης για #metoo: «Πέσατε από τα σύννεφα με όσα μαθεύτηκαν;»
- Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, το «σαμποτάζ του Έβρου» και η... ζάχαρη στα τεθωρακισμένα
- Γιώργος Παράσχος: «Είχα διπλό καρκίνο, μόλις το έμαθα κάθισα σε ένα παγκάκι και έκλαψα όσο δεν πάει»
- Εξάρχεια: Άγριος ξυλοδαρμός του γιου του Νίκου Ρουσσόπουλου – «Τον χτύπησαν με σιδηρογροθιά»
- Ποια είναι η γυναίκα που έγινε η «λύρα» της Κρήτης και «άλωσε» την εξέδρα του ΟΦΗ
- 30 εκατοστά φούστας: Το χρονικό της πιο παράλογης αστυνομικής καταδίωξης στην Ελλάδα
- Το «Καράβι» του Σεφερλή έριξε τον ανταγωνισμό σε ξέρα - Η τηλεθέαση του Markos by night
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.