Μενού
apergia gsee
Απεργιακή συγκέντρωση | Eurokinissi/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ
  • Α-
  • Α+

Ένα χρόνο μετά τη σιδηροδρομική τραγωδία με 57 νεκρούς στα Τέμπη, εργαζόμενοι από σχεδόν όλους τους κλάδους συμμετέχουν στην 24ωρη πανελλαδική απεργία της ΑΔΕΔΥ, την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου. 

Εργαζόμενοι σε Μετρό, ΗΣΑΠ, Τραμ και Προαστιακό τραβούν χειρόφρενο για 24 ώρες, ενώ οδηγοί λεωφορείων και τρόλεϊ θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας. Ταυτόχρονα, τα ταξί στην Αθήνα δεν θα κινούνται για δύο ημέρες. 

Απεργία: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα 

Σύμφωνα με την Αστυνομία τις 9:00 στο κέντρο της Αθήνας, θα πραγματοποιηθούν συναθροίσεις – συγκεντρώσεις με τη συμμετοχή εργατικών κέντρων, ομοσπονδιών, σωματείων, συλλόγων και άλλων φορέων και συλλογικοτήτων.

Για την καλύτερη διαχείριση της κυκλοφορίας και την αποσυμφόρηση της κίνησης, η Αστυνομία, όπως αναφέρεται, θα λάβει τα αναγκαία μέτρα τροχαίας με την πραγματοποίηση εκτροπών και διακοπών κυκλοφορίας.

Ειδικότερα, οι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμοστούν σε οδούς περιμετρικά των Προπυλαίων, της Πλατείας Κλαυθμώνος, της Πλατείας Ομονοίας (Πειραιώς, Πατησίων κ.λπ.), της Πλατείας Συντάγματος (Λεωφόρους Αμαλίας, Βασιλίσσης Σοφίας) καθώς και σε Πανεπιστημίου και Σταδίου.

Στο πλαίσιο αυτό και λαμβάνοντας υπόψη τη συμμετοχή στην απεργία και των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς, η Τροχαία καλεί τους οδηγούς των οχημάτων να αποφύγουν τη μετακίνησή τους στο κέντρο της πόλης και ιδιαίτερα στους ανωτέρω οδικούς άξονες και περιμετρικά αυτών, μέχρι την ολοκλήρωση των κινητοποιήσεων.

Σε περίπτωση εφαρμογής επιπλέον κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA