Μενού
oliber
Ο Όλιβερ | Twitter
  • Α-
  • Α+

Η Αντεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, αρμόδια για θέματα κακοποίησης ζώων, Αναστασία Μασούρα, απέστειλε δύο παραγγελίες προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λιβαδειάς, για την υπόθεση κακοποίησης του χάσκι στην Αράχωβα.

Στην πρώτη παραγγελία η Αντεισαγγελέας ζητά τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης «προς διακρίβωση τυχόν τελέσεως αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιοποίνων πράξεων μετά την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ και την αναφορά στον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο περί υπάρξεως επικίνδυνης αγέλης σκύλων στην Αράχωβα».

Αράχωβα: Τι ζητά η Αντεισαγγελέας

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην δεύτερη παραγγελία της η Αναστασία Μασούρα ζητά τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης «προς διακρίβωση τυχόν τελέσεως αυτεπαγγέλτως διωκομένων αξιοποίνων πράξεων, όπως παράβαση των άρθρων 251, 252 ΠΚ, και τον εντοπισμό των δραστών σχετικά με τη διαρροή απορρήτων εγγράφων της δικογραφίας από την διενεργούμενη αστυνομική προανάκριση».

Τα έγγραφα αυτά σχετίζονται με τον θάνατο του  Όλιβερ στην Αράχωβας στις 28/11/2023 και «συγκεκριμένα της διενεργηθείσας πραγματογνωμοσύνης από τον καθηγητή Κτηνιατρικής του Α.Π.Θ. κ. Νικόλαο Παπαϊωάννου», όπως τονίζεται χαρακτηριστικά.

Για τον τελευταίο, μάλιστα, τονίζεται ότι «προέβη σε συνεντεύξεις και σχολιασμούς» της πραγματογνωμοσύνης σε τηλεοπτικούς σταθμούς.

Η Αντεισαγγελέας υπέβαλλε συνημμένα δύο έγγραφα: Δημοσίευμα-καταγγελία του δικηγόρου, Αντωνίου Ζαπάντη και δημοσίευμα ιστοσελίδας για την υπόθεση.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA