Μενού
skilos_reader
  • Α-
  • Α+

Την ώρα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη το «θρίλερ» με την υπόθεση κακοποίησης και βασανισμού του «Όλιβερ», του χάσκι της Αράχωβας, ο δήμαρχος της πόλης καταγγέλλει ότι δέχεται απειλητικά μηνύματα.

Μιλώντας στο «Live News» του MEGA, ο δήμαρχος Γιάννης Σταθάς κατήγγειλε ότι η οικογένειά του έχει μπει στο στόχαστρο ως υπεύθυνη για τον θάνατο του χάσκι και πως έχει δεχτεί απειλητικά μηνύματα ακόμα και για την ακεραιότητά του καθώς υπάρχουν αναφορές που θέλουν τον γιο του να είναι εκείνος που κακοποίησε το χάσκι ενώ ο δήμαρχος δεν έχει γιο.

Όπως τόνισε ο δήμαρχος εκείνο που έχει σημασία είναι «οι Αρχές να κάνουν τη δουλειά τους και να δουν τι πραγματικά έχει συμβεί» και προσθέτει:

«Μετά από 15 ημέρες βλέπουμε ότι δεν ξέρει κανένας το τι έχει συμβεί. Το θέμα είναι ότι θέλουμε αυτή η υπόθεση να ξεκαθαρίσει. Όποιος γνωρίζει κάτι πραγματικά τεκμηριωμένο και όχι λάσπη, να το πει και να βοηθήσει τις αρχές».

Υπενθυμίζεται ότι φως στα αίτια θανάτου θα ρίξει η πραγματογνωμοσύνη, που θα «δείξει» εάν υπήρξε κακοποίηση του ζώου από άνθρωπο ή εάν ο Όλιβερ τραυματίστηκε από επίθεση αγέλης σκύλων.

Αναμένεται η πραγματογνωμοσύνη

Στο μεταξύ η πραγματογνωμοσύνη αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια θανάτου του χάσκι και να διαλευκανθεί αν δέχτηκε επίθεση από αγέλη σκύλων ή από άνθρωπο.

Σύμφωνα με το MEGA, το σενάριο της επίθεσης από αγέλη σκύλων φαίνεται να ανατρέπεται καθώς υπήρξαν μάρτυρες οι οποίοι κατέθεσαν στις Αρχές όσα γνώριζαν γύρω από τον θάνατο του σκύλου. 

Μάλιστα, ένας άνδρας βρέθηκε ενώπιον των Αρχών για δεύτερη φορά και έδωσε περισσότερα στοιχεία για τη μοιραία νύχτα που βασανίστηκε το άτυχο χάσκι.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν οι τελευταίες πληροφορίες, ο άνθρωπος αυτός φέρεται να είχε βρεθεί ξανά στο αστυνομικό τμήμα και να είχε δώσει πριν από κάποιες μέρες πληροφορίες για την συγκεκριμένη νύχτα της κακοποίησης του Όλιβερ.

Ο άνδρας φέρεται να υποστήριξε πως γνωρίζει και μέχρι και το σημείο που βασανίστηκε ο Όλιβερ και μάλιστα, πως όλα έγιναν σε απόσταση μικρότερης των 100 μέτρων από το σπίτι που έμενε ο σκύλος.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA