Μενού
Περιπολικό
Περιπολικό | EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Ο 47χρονος γιατρός από τη Λάρισα που έχει προφυλακιστεί, κατηγορούμενος για ασέλγεια σε βάρος της 4χρονης κόρης του, αρνείται τις κατηγορίες σε βάρος του και επιρρίπτει ευθύνες στην πρώην σύζυγό του, κατηγορώντας την για «πλεκτάνη».

Μιλώντας στον Alpha, ο κατηγορούμενος έκρινε ως «αδιανόητα» αυτά για τα οποία καταγγέλλεται και σημείωσε πως αξίζουν φυλάκιση αυτοί που έχουν στήσει την υπόθεση, δηλαδή η πρώην σύζυγός του και ο περίγυρός της. 

Ανέφερε πως «είχα παραλάβει το παιδί χτυπημένο» και σημείωσε πως η μητέρα της 4χρονης ήταν εκείνη που την κακοποιούσε. Στάθηκε και σε περιστατικά που ισχυρίζεται ότι έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του γάμου, όταν η σύζυγός του, όπως κατήγγειλε, χτυπούσε το παιδί τους.

 «Η σύζυγός μου (...) μεγάλωσε με πολλά ψυχικά τραύματα. Δεν σήκωσα χέρι στη γυναίκα μου, παρά μόνο όταν σήκωσε χέρι στο παιδί, όταν ήταν ακόμα βρέφος».

Σε άλλο σημείο και απαντώντας στις καταγγελίες ότι κακοποιούσε τη γυναίκα, δήλωσε πως το έκανε μόνο όταν τον «χτυπούσε και αυτή». «Έστηνε συνεχώς παγίδες. Με χτυπούσε μπροστά στο παιδί και μόλις έβλεπε τη δική μου αντίδραση, καλούσε την αστυνομία. Την είχα παρακαλέσει να μην δημιουργεί φασαρίες μπροστά στο παιδί και αυτή έκανε ακριβώς το αντίθετο». 

Σχετικά με τις «περίεργες», όπως περιγράφηκαν, κινήσεις του μέσα στο αυτοκίνητο, είπε πως η μικρή του ζήτησε να πάει να δει τα τρένα και στάθμευσε σε ένα «κεντρικό σημείο, με κάμερες, πολυσύχναστο».

Ισχυρίστηκε ότι μέσα στο αμάξι τάιζε το παιδί, κάτι που παίρνει αρκετή ώρα γιατί «δεν μασάει εύκολα την τροφή, αρνείται να τη φάει γιατί πονάνε τα δόντια της», λόγω «αμέλειας της μάνας». 

Όσον αφορά στα μωρομάντηλα, που εξετάζονται, είπε ότι με αυτά την είχε σκουπίσει γιατί είχε πασαλειφτεί με το φαγητό. 

Κατήγγειλε ως «αναίσχυντα ψέματα» τα όσα λέχθηκαν σε βάρος του στο Χαμόγελο του Παιδιού και υποστήριξε πως δεν είχε καμία περίεργη συμπεριφορά στο αυτοκίνητο. 

Τέλος, είπε πως η μικρή «καθοδηγείται» από τη μητέρα της. 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA