Μενού
germania
Γερμανική αστυνομία | Shutterstock
  • Α-
  • Α+

Σοβαρά επεισόδια μεταξύ οπαδών, στους οποίους ήταν και Έλληνες, σημειώθηκαν στο Βερολίνο με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τουλάχιστον 12 άτομα, τα οποία δεν νοσηλεύονται. Για τα επεισόδια έγιναν 89 προσαγωγές αλλά όλοι αφέθηκαν ελεύθεροι, σύμφωνα με το OPEN.

Επεισόδια έγιναν στον προαστιακό και σε ξενοδοχείο. Οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν καταλύσει σε ένα μικρό ξενοδοχείο στην περιοχή Σπάνταου, σε απόσταση 15 χιλιομέτρων από το κέντρο του Βερολίνου. Οι οπαδοί παρακολούθησαν τον αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος και μετά τη νίκη επί του Άρη, βγήκαν στον δρόμο για να πανηγυρίσουν. 

Σύμφωνα με το OPEN, οι οπαδοί δέχτηκαν επίθεση από άτομα που τους πέταξαν αντικείμενα και έριξαν καπνογόνα και πυροτεχνήματα μέσα στο ξενοδοχείο. Αποτέλεσμα ήταν να χτυπήσει η πυρασφάλεια και να πάει άμεσα η Πυροσβεστική στο σημείο. Από την επίθεση τραυματίστηκαν τρία άτομα. 

Σε βίντεο ντοκουμέντο που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN, απεικονίζονται χούλιγκαν να τρέχουν ενώ είχαν χτυπήσει οπαδούς και είχαν ρίξει καπνογόνα στο ξενοδοχείο. Η επίθεση των χούλιγκαν σκόρπισε τον πανικό στην περιοχή αφού ανάλογα επεισόδια δεν έχουν γίνει στο παρελθόν. 

Οι Σέρβοι χούλιγκανς στον προαστιακό 

Επεισόδια ξέσπασαν στον σταθμό του προαστιακού, στο Πρεντσλάουερ Μπεργκ του ανατολικού Βερολίνου, μια περιοχή σχετικά κοντά στην Uber Arena που διεξάγεται το Final Four.

Μία μεγάλη ομάδα οπαδών επιτέθηκε σε οπαδούς του Παναθηναϊκού. Σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία οι περισσότεροι προσαχθέντες και τραυματίες από τα άγρια επεισόδια στον προαστιακό ήταν Σέρβοι χούλιγκανς

δδδ

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA