Την κινητοποίηση των Αρχών προκάλεσε ο εντοπισμός από το Λιμενικό ενός σκάφους που έφερε φορτίο πεντακοσίων χαρτοκιβωτίων που περιείχαν 3.750.000 κάψουλες- χάπια της ουσίας πρεγκαμπαλίνη.
Όπως αναφέρει η σχετική ανακοίνωση, για τον εντοπισμό του σκάφους αξιοποιήθηκαν πληροφορίες από την ΕΥΠ.
Συγκεκριμένα η ανακοίνωση των Αρχών αναφέρει:
«Πεντακόσια (500) χαρτοκιβώτια βάρους 3.147,500 κιλών., που περιείχαν συνολικά 3.750.000 κάψουλες-χάπια (δραστικής-φαρμακευτικής ουσίας “BREGABALIN NERVIGESIC”) εντοπίσθηκαν από τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου παρουσία στελεχών του Τελωνείου Λαυρίου, σε ιδιωτικό σκάφος σημαίας του Ηνωμένου Βασίλειου.
Συγκεκριμένα, τις βραδινές ώρες της 21ης Μαρτίου 2024 ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών που προήλθαν από την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών (Ε.Υ.Π), για την δράση κυκλωμάτων Αιγυπτίων οι οποίοι δρουν και δραστηριοποιούνται εντός της ελληνικής επικράτειας, τα στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Λαυρίου προέβησαν στην αναζήτηση και στον εντοπισμό του σκάφους.
Κατόπιν εισαγγελικής εντολής το σκάφος παραμένει δεσμευμένο μαζί με το φορτίο του στο λιμάνι του Λαυρίου.
Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Λαυρίου».
- Θανατηφόρο δυστύχημα στη Ρουμανία: Νεκροί Έλληνες οπαδοί του ΠΑΟΚ σε τροχαίο καθ' οδόν για Γαλλία
- Σαββίδης: «Τα παιδιά του ΠΑΟΚ είναι δικά μας παιδιά, δεν αφήνουμε κανέναν μόνο του»
- Tελικά πόσο κόστισε και πόσα έβγαλε ο «Καποδίστριας»;
- Ελένη Βουλγαράκη: Τέλος από το πλευρό του Φάνη Λαμπρόπουλου στο ραδιόφωνο
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.