Μενού
Κομμωτήριο
Κομμωτήριο | Pixabay
  • Α-
  • Α+

Αιχμές κατά της συζύγου του κομμωτή από τα Βριλήσσια άφησε ο δικηγόρος των θυμάτων, Αλέξανδρος Δάσκας, ο οποίος την κάλεσε να κατονομάσει το άτομο στο οποίο ο συλληφθείς έδινε τα στικάκια όπου μπορεί να υπήρχε υλικό από τις κρυφές κάμερες.

«Αυτό που καταγγέλλουν οι κοπέλες είναι η παράδοση των στικ σε ένα πρόσωπο» είπε, μιλώντας στο Mega, και όταν ρωτήθηκε ποιο είναι το άτομο αυτό και εάν κατονομαστεί, ζήτησε από τη σύζυγο τού κομμωτή να το κάνει.

«Να τον κατονομάσει η σύζυγος, γιατί δεν το κάνει;» διερωτήθηκε, ενώ αναφέρθηκε και στις έως τώρα τοποθετήσεις της στα ΜΜΕ τονίζοντας πως «θα έπρεπε πρώτα να ζητήσει συγγνώμη από το προσωπικό, από τις κοπέλες που έμειναν άνεργες τώρα Χριστούγεννα». 

«Διατυπώνω αιχμή. (...)  Είναι 10 χρόνια παντρεμένη με τον σύζυγό της; Είναι. Ξέρει ότι ασχολείται με τη μουσική; Ξέρει. Ξέρει ότι παραδίδει μουσική και ποια είναι η τύχη της μουσικής αυτής, άκουσε κανένα τραγούδι; Σας παρακαλώ, τι ακούμε;» είπε, εμφανώς ενοχλημένος. 

«Οι καταγγέλλουσες δεν έχουν σαφή και εμπεριστατωμένη γνώμη για το αν η σύζυγος και συνεταίρος του εμπλέκεται ή όχι» είπε σε άλλο σημείο και ξεκαθάρισε πως αντιλαμβάνεται την «άδικη αναστάτωση» που έχει επέλθει και στη δική της ζωή, αλλά «συμπάσχω έως κάποιου χρονικού σημείου, έως όπου πειστούμε ότι δεν είχε γνώση». 

Οι πελάτισσές του, όπως δήλωσε, «ζούσαν επί σειρά ετών, άλλες μήνες, σε έναν χώρο που μαγνητοσκοπούσαν το σώμα τους και δεν ξέρουν την τύχη αυτών των μαγνητοσκοπήσεων». 

Επανερχόμενος στο ζήτημα του φίλου, διερωτήθηκε εκ νέου γιατί δεν τον κατονομάζεται; 

«Μακάρι αυτά τα στικάκια να έχουν μουσική και όχι τα σώματα των ανθρώπων» κατέληξε. 

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA