Μενού
kommotirio
Κομμωτήριο | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον κομμωτή στα Βριλήσσια που είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο κατάστημα αλλά και στο σπίτι του. Πλέον, η αστυνομία ερευνά για το αν ο κατηγορούμενος διένειμε το οπτικοακουστικό υλικό στο διαδίκτυο. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ, αστυνομικοί της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος κάνουν έρευνες στο διεθνές διαδίκτυο για να δουν μήπως ο κομμωτής έχει διανείμει το υλικό με τις γυναίκες που κατέγραφε με την κρυφή κάμερα που είχε τοποθετήσει στην τουαλέτα του κομμωτηρίου του.

Ο εν λόγω κομμωτής, η δράση του οποίου αποκαλύφθηκε, παρακολουθούσε πελάτισσες στο κομμωτήριο, παρακολουθούσε ακόμη τη θετή του κόρη αλλά και την πεθερά του.

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα»

Σε συνέντευξή της στο MEGA, η σύζυγος του κομμωτή εμφανίστηκε δακρυσμένη και αναφέρθηκε στον πόνο που νιώθει για τα παιδιά της. «Δεν το είχα πάρει χαμπάρι, ζητώ συγγνώμη από τις κόρες μου» είπε.  «Η αστυνομία βρήκε τις κάμερες στο σπίτι. Είχε βάλει κάμερες στο δωμάτιο που κοιμούνται οι κόρες μου», αποκάλυψε ακόμη.

«Νιώθω αηδία»

«Πέσαμε από τα σύννεφα, όταν το μάθαμε. Ουδέποτε φανταστήκαμε ότι θα γίνονταν τέτοιες πράξεις εναντίον μας. Έπαθα σοκ, δεν κατάλαβα τι άκουγα, δεν το χωρούσε το μυαλό μου. Εύχομαι πραγματικά να ήταν ένας εφιάλτης και να ξυπνούσα. Νιώθω αηδία, είμαι λυπημένη και θυμωμένη. Μοιραζόμασταν το υπνοδωμάτιο με την αδελφή μου», σημείωσε μιλώντας στον ALPHA.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA