Μενού
Κομμωτήριο
Κομμωτήριο | (Greg Trowman/Unsplash)
  • Α-
  • Α+

Η σύζυγος του κομμωτή από τα Βριλήσσια, που είχε τοποθετήσει κρυφές κάμερες στο κομμωτήριό του αλλά και στο δωμάτιο της κόρης της, δεν μπορεί να κρύψει την οργή της για όσα φέρεται ότι έκανε ο σύζυγός της και έχει ήδη καταθέσει αίτηση διαζυγίου μετά την αποκάλυψη της υπόθεσης.

Η ίδια μίλησε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και περιέγραψε τι έγινε σήμερα που τον αντίκρισε στο γραφείο του ανακριτή: «Ήμουν αγκαλιά με τα παιδάκια μου. Δεν μπορώ να τον κοιτάξω. Σκέπασα τα παιδιά μου με την αγκαλιά μου. Δεν θέλω να τον δω μπροστά μου» είπε η σύζυγος του κομμωτή και περιέγραψε τα συναισθήματά της

«Θέλω να μείνει μέσα. Δεν έχω συναισθήματα, μόνο αγάπη για τα παιδιά μου. Τα αγαπώ, τα λατρεύω». «Μην μου πειράξετε τα παιδιά μου, τα έχω μεγαλώσει μόνη μου» επισήμανε και τόνισε πως θέλει να αποδοθεί δικαιοσύνη.

«Θέλω να ενωθείτε όλοι και να κάνετε καταγγελίες, αν είχατε μπει σε αυτές τις τουαλέτες. Πραγματικά δεν το γνώριζα. Είμαστε εδώ για να ομορφύνουμε τον κόσμο και όχι για να καταστρέφουμε. Θέλω να μου πούνε που έχει πάει αυτό το υλικό, ποιος έβλεπε τα παιδιά μου στο παιδικό του δωμάτιο, στο μπάνιο. Έχω θυμό προς εκείνον. Εάν μπορούσα, θα τον σκότωνα» λέει η ίδια και ζητά από όποιες έχουν πάει στο κατάστημά του να τον καταγγείλουν.

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA