Μενού
nosokomeio
Νοσοκομείο | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

«Μάχη» στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) νοσοκομείου της Αθήνας, εξακολουθεί να δίνει 16χρονη μετά από υπερβολική χρήση ναρκωτικών. Για την υπόθεση προφυλακίστηκαν δύο άτομα

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι κατηγορούμενοι αρνήθηκαν τις κατηγορίες της διακεκριμένης διακίνησης ναρκωτικών, της βαριάς σωματικής βλάβης λόγω διακίνησης ναρκωτικών σε ανήλικη, της συμμορίας και της παράβασης του νόμου περί όπλων. Αρνήθηκαν επίσης ότι έδωσαν ναρκωτικά στη 16χρονη.

Η ανήλικη, που είναι κόρη γνωστού δημοσιογράφου, νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Ερυθρός Σταυρός» και δίνει «μάχη» για να κρατηθεί στη ζωή. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κορίτσι κατανάλωσε κάνναβη, ecstasy, σίσα, έκανε ενδοφλέβια χρήση ηρωίνης και κατανάλωσε χάπι για την επιληψία. Σύμφωνα με τον ΣΚΑΙ, το συγκεκριμένο χάπι παίρνουν τοξικομανείς για να μειώσουν τις επιπτώσεις από τη χρήση ηρωίνης 

Την χρησιμοποιούσαν για να κάνουν δοκιμές κοκτέιλ ναρκωτικών

Σύμφωνα με τη μητέρα, όταν μετέβη στο νοσοκομείο, «τα ρούχα που μου έδωσαν δεν ήταν δικά της, ενώ δεν είχε μαζί της ούτε τα παπούτσια της, ούτε το κινητό της αλλά και το τσαντάκι με τα προσωπικά της αντικείμενα». 

    Η μητέρα της 16χρονης κατέθεσε στην αστυνομία πως την χρησιμοποιούσαν για να κάνουν δοκιμές κοκτέιλ ναρκωτικών: «από φίλη της κόρης μου έμαθα ότι ίσως την χρησιμοποιούσαν για να δοκιμάζουν διάφορες μίξεις ναρκωτικών ουσιών. Με έχουν ειρωνευτεί τηλεφωνικά όταν την έψαχνα να τη βρω που είναι και ήξερα ότι την κρατούσαν και μιλούσαν αυτοί στο τηλέφωνο για αυτή. Γνωρίζω ότι ενώ η κόρη μου ήθελε να έρθει σπίτι της ασκούσαν ψυχολογική πίεση για να μη γυρίσει. Πάντα ξέρω ότι την ανάγκαζαν να μιλάει μαζί μου σε ανοιχτή ακρόαση και την καθοδηγούσαν τι θα πει». 

    Προσπάθησαν να της κάνουν κακό 

    Δυστυχώς, οι γιατροί είναι αρκετά απαισιόδοξοι με την κατάσταση της υγείας της 16χρονης, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες του MEGA, πριν από έναν μήνα κάποιοι επιτήδειοι προσπάθησαν να της κάνουν κακό και σ' άλλο σπίτι στα Δυτικά Προάστια. Όπως αναφέρουν οι ίδιες αναφορές, αυτό αποφεύχθηκε με παρέμβαση της Αστυνομίας και των συγγενών της. 

    Google News

    Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

    BEST OF LIQUID MEDIA