Μενού
dimoglidoy-glyfada
Η Κωνσταντία Δημογλίδου στη Γλυφάδα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Νεότερα στοιχεία για τους πυροβολισμούς σε ναυτιλιακή εταιρεία έδωσε η εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, αναφέροντας ότι ο δράστης «μάλλον είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι».

«Η επίθεση του δράστη είχε ως αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό τριών ατόμων μεταξύ των οποίων και η ιδιοκτήτρια της εταιρείας. Ο δράστης ο οποίος εργαζόταν για την οικογένεια βρέθηκε νεκρός σε άλλο χώρο από τους τρεις νεκρούς της εταιρεία», είπε η κ. Δημογλίδου, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

«Δίπλα του βρέθηκε το όπλο της έκνομης ενέργειάς του και μάλλον είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι. Θα ακολουθήσει νεότερη ενημέρωση, ενώ οι αρμόδιες υπηρεσίες εργάζονται σύμφωνα με την Ποινική Δικονομία για την πλήρη διαλεύκανση αυτής της υπόθεσης», ανέφερε καταλήγοντας.

Mαρτυρίες από τη Γλυφάδα: «Πήγε ο πεθερός μου να τον αφοπλίσει και ο δράστης τον πυροβόλησε»

Την ίδια ώρα, συγκλονίζουν μαρτυρίες εργαζομένου και συγγενών θύματος για την τραγωδία στη ναυτιλιακή εταιρεία στη Γλυφάδα.

«Ήμουν μέσα, αλλά ήμουν στο ισόγειο και απ' ότι κατάλαβα [σ.σ συντάκτη] έγινε στους πάνω ορόφους», αναφέρει εργαζόμενος, μιλώντας σε δημοσιογράφους. Ο ίδιος συνεχίζει:

«Τους πυροβολισμούς τους άκουσα. Άκουσα τους δύο πρώτους, πήγα προς τη σκάλα να δω τι γίνεται και είδα δύο παιδιά που κατέβαιναν, μού λένε "είναι ο Άρης με όπλο και πυροβολεί" και φυσικά έτρεξα προς τα έξω στον κήπο και βγήκα από την πίσω πόρτα του γκαράζ».

«Είδα το αυτοκίνητο που κατέβαινε τη ράμπα. Ήταν χρόνια εδώ [σ. ο δράστης] και γνωρίζω το αυτοκίνητο», είπε επίσης ο εργαζόμενος και κατέληξε: «Εγώ ξέρω ότι είναι συνταξιούχος, δεν ξέρω αν απολύθηκε». 

Άλλος άνδρας, ο πεθερός του οποίου συγκαταλέγεται στα θύματα της επίθεσης ανέφερε: «Ο πεθερός μου ήταν μαζί με τον γαμπρό της πλοιοκτήτριας και μπήκε ο κακοποιός μέσα με την καραμπίνα. Πήγε ο πεθερός μου να τον αφοπλίσει, να τού αρπάξει την καραμπίνα και αυτός έβγαλε από την τσέπη ένα περίστροφο και τον πυροβόλησε από πίσω στην πλάτη».

Ο πεθερός του άνδρα και θύμα της επίθεσης ήταν πρώην καπετάνιος. «Απ' ότι κατάλαβα, αυτός δεν ερχόταν εδώ, δεν ήταν άνθρωπος του γραφείου», ανέφερε επίσης με δάκρυα στα μάτια ο άνδρας για τον δράστη.

«Το είδαμε στις ειδήσεις και έπαιρνα τηλέφωνο όλους τους υπαλλήλους και έτσι έμαθα ότι κάποιος άρχισε να πυροβολεί», αναφέρει γυναίκα που επίσης μίλησε στους δημοσιογράφους.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA