Μενού
libyi-trohaio
Τροχαίο στη Λιβύη | Twitter
  • Α-
  • Α+

Το τελευταίο «αντίο» στην Εύη Ανδρεάδακη, της νοσηλεύτριας της Πολεμικής Αεροπορίας, που έχασε τη ζωή της –μαζί με άλλους δύο στρατιωτικούς και διερμηνείς» στη Λιβύη είπαν σήμερα συγγενείς και φίλοι στου Παπάγου.

Η κηδεία της 40χρονης, όπως αναφέρεται, πραγματοποιήθηκε σήμερα σε κλίμα οδύνης, όπως και η αντίστοιχη της 46χρονης Γλυκερίας Μεμεκίδου στην Κομοτηνή.

Με δακρυσμένα πρόσωπα και ένα λουλούδι στο χέρι τα αγαπημένα της πρόσωπα την οδήγησαν στην τελευταία της κατοικία, αρνούμενα να συνειδητοποιήσουν ότι «έφυγε» τόσο άδικα στην τραγωδία στη Λιβύη.

Ο Ανδρουλάκης στην κηδεία

Εκπρόσωποι των Ενόπλων Δυνάμεων και της ελληνικής πολιτείας έδωσαν το «παρών» στην τελετή, ενώ αγήματα του Στρατού απέδωσαν τιμές.

Επίσης, στην κηδεία παρέστη και ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής, Νίκος Ανδρουλάκης.

Συγκίνηση στο Πεντάγωνο για τη Λιβύη - Απέδωσαν φόρο τιμής

Την ίδια ώρα στο Πεντάγωνο, εκτυλίχθηκαν σκηνές συγκίνησης κατά τη διάρκεια απόδοσης τιμών στους τρεις στρατιωτικούς, που έχασαν τη ζωή τους από το αυτοκινητιστικό δυστύχημα στη Λιβύη.

Στην τελετή απόδοσης τιμής στα στελέχη, κατά την έπαρση της σημαίας στο στρατόπεδο «Παπάγου», με την ολοκλήρωση του τριήμερου πένθους των Ενόπλων Δυνάμεων, έδωσε το παρών και ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας.

libyi - apodosi timon
Απόδοση τιμών για Λιβύη | Eurokinissi

 

libyi-apodosi timon
Απόδοση τιμών για Λιβύη | Eurokinissi

 Όπως ανακοινώθηκε, παρέστησαν επίσης ο υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Ιωάννης Κεφαλογιάννης, ο αρχηγός  ΓΕΕΘΑ στρατηγός Κωνσταντίνος Φλώρος, ο αρχηγός ΓΕΑ αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, ο υπαρχηγός ΓΕΣ αντιστράτηγος Ανδρέας Κορωνάκης, ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΣ αντιστράτηγου Άγγελου Χουδελούδη, ο υπαρχηγός ΓΕΝ υποναύαρχος Κωνσταντίνος Βλάχος ΠΝ, ως εκπρόσωπος του αρχηγού ΓΕΝ αντιναύαρχου Ιωάννη Δρυμούση ΠΝ, καθώς και άλλοι υπηρεσιακοί παράγοντες.

Ακολούθησε επιμνημόσυνη δέηση στον Καθεδρικό Ιερό Ναό ‘Ενοπλων Δυνάμεων, Παναγίας Παντάνασσας.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.