Μενού
plimmires
Πλημμυρισμένοι δρόμοι | Konstantinos Tsakalidis / SOOC
  • Α-
  • Α+

Εκκενώνεται το χωριό Σωτήριο στη Λάρισα, ενώ η κακοκαιρία Elias «σαρώνει» τη Θεσσαλία. Στους κατοίκους στάλθηκε μήνυμα από το 112. Συγκεκριμένα, αναφέρεται:

«Ενεργοποίηση 112. Αν βρίσκεστε στην περιοχή Σωτήριο απομακρυνθείτε προς Λάρισα μέσω Π.Ε.Ο Λάρισας - Βόλου λόγω έντονων πλημμυρικών φαινομένων. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα επικαιροποιήθηκε το Έκτακτο Δελτίο Επικίνδυνων Καιρικών Φαινομένων που εκδόθηκε από την ΕΜΥ τη Δευτέρα.

Χαρακτηριστικά της κακοκαιρίας «Elias» είναι οι ισχυρές βροχές, οι καταιγίδες, οι χαλαζοπτώσεις και η έντονη κεραυνική δραστηριότητα, με τα φαινόμενα να υποχωρούν από την Πέμπτη (28/09).

Πιο αναλυτικά:

Σήμερα, Τετάρτη, κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στη Στερεά (Ευρυτανία, Φθιώτιδα, Φωκίδα και τα βορειότερα τμήματα της Βοιωτίας), τη Θεσσαλία (κυρίως ανατολική και νότια), τις Σποράδες και την Εύβοια (κεντρική και βόρεια).

Αύριο, Πέμπτη, κατά τόπους ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται έως τις πρωινές ώρες στη Μαγνησία, τις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως την κεντρική και βόρεια), τη Φθιώτιδα και τη Βοιωτία.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA