Ισχυρή έκρηξη σε ΑΤΜ υποκαταστήματος τράπεζας σημειώθηκε σήμερα τα ξημερώματα στην κεντρική πλατεία της Νέας Κίου, στην Αργολίδα, με την ΕΛΑΣ να έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψη τριών δραστών.
Οι τρεις κουκουλοφόροι, σύμφωνα με το argolikeseidhseis.gr, ανατίναξαν ένα ΑΤΜ στην Αργολίδα, προσπαθώντας να κλέψουν χρήματα, γεγονός που προκάλεσε την άμεση κινητοποίηση της Αστυνομίας.
Μάλιστα, κατά τη διάρκεια διαφυγής τους, πυροβόλησαν με καραμπίνα σε βάρος των αστυνομικών, με αποτέλεσμα να αρχίσει μία επεισοδιακή καταδίωξη για τη σύλληψή τους.
Οι Αρχές, για να τους εντοπίσουν, έχουν κατασχέσει και εξετάζουν το βιντεοληπτικό υλικό της περιοχής.
- Γυναίκα με τα Μαύρα στο Reader: «Όποιος έχει μόνο συμπάθειες, κάτι δεν κάνει καλά στη ζωή του»
- Ηρώ Καριοφύλλη: Πέθανε η δημοσιογράφος του Alpha
- Θεόφιλος Βανδώρος: Ο αναρχικός που έγινε γνωστός σαν αστυνομικός στο «Τμήμα Ηθών»
- Επίθεση Παπαδόπουλου σε Λέκκα για την οσμή στην Αττική: «Θρυμματίστηκε κάθε έννοια επιστημοσύνης»
- Γεωργιάδης για Τσίπρα: «Το rebranding του αιώνα - Ο άνθρωπος είναι Μακιαβέλι»
- Αν έχετε κάποιο από αυτά τα επίθετα, ίσως είστε απόγονοι γαλαζοαίματων: Η ευρωπαϊκή «βασιλική» λίστα
- «Κάποιες έχουν παντρευτεί πλούσιους άνδρες και δουλεύουν στις επιχειρήσεις τους» - Η σπόντα Λιάγκα για Σπυροπούλου
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.