Δύο αδέρφια στη Νέα Φιλαδέλφεια έπεσαν θύματα άγριας επίθεσης με μεταλλικές ράβδους και μαχαίρια από αγνώστους, οι οποίοι φώναξαν οπαδικά συνθήματα σε βάρος συγκεκριμένης ομάδας.
Σύμφωνα με πληροφορίες, το επεισόδιο έγινε περίπου στις 2 τα ξημερώματα της Παρασκευής (05/04) όταν επί της λεωφόρου Δεκελείας, μία ομάδα τεσσάρων ατόμων επιτέθηκε και ξυλοκόπησε τα δύο αδέρφια ηλικίας 23 και 19 ετών, φορώντας κουκούλες.
Οι δράστες πριν την επίθεση φώναξαν συνθήματα κατά της ΑΕΚ και στη συνέχεια, βγήκαν από το αυτοκίνητό τους και χτύπησαν τα δύο αδέλφια που περπατούσαν στο δρόμο, με μαχαίρι και μεταλλική ράβδο.
Στη συνέχεια διέφυγαν με το όχημα.
Τα θύματα της επίθεσης διακομίστηκαν με ασθενοφόρο στο ΚΑΤ, όπου τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και θα νοσηλευτούν προληπτικά, δίχως να διατρέχει κάποιον κίνδυνο η ζωή τους.
Η αστυνομία αναζητά τους δράστες από υλικό καμερών ασφαλείας.
- «Όσο ζω, MAZΩ»: Το λακωνικό αντίο του Σωτήρη Τσαφούλια στον Γιώργο Μαζωνάκη
- Έξω φρενών ο Στραβελάκης με τη Μάνου για τον Μαζωνάκη: «Ντροπή, ντροπή! Είναι νεκρός»
- Αψυχολόγητη δήλωση Αφροδίτης Μάνου για Μαζωνάκη: «Ούτε που τον ήξερα αυτόν και τη δουλειά του»
- Χασαπόπουλος για κηδεία Μαζωνάκη: «Μπορεί να είναι και κακία, αλλά ο Σάκης γιατί δεν πήγε;» - «Ούτε η Βανδή ήταν»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.