Μενού
eui-batidou
Εύη Βατίδου | NDP
  • Α-
  • Α+

Βίντεο ντοκουμέντο από το επεισόδιο του οδηγού της μηχανής με την Εύη Βατίδου που κατέληξε με αλληλομηνύσεις στα δικαστήρια έρχεται στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο από κάμερα ασφαλείας που φέρνει στη δημοσιότητα η εκπομπή «Tlive» του Alpha καταγράφηκε η σκηνή κατά την οποία η μηχανή με το ζευγάρι και το τζιπ της Εύης Βατίδου σταματούν σε πάρκινγκ δίπλα στο δρόμο. Η μηχανή προσπερνά το όχημα του πρώην μοντέλου.

Ο άνδρας κρατώντας στο χέρι του το κράνος πλησιάζει το όχημα της Εύης Βατίδου, κάτι λένε μεταξύ τους και τότε με το κράνος φέρεται να σπάει τον αριστερό καθρέφτη. Λόγω του ότι είναι σκοτάδι, η συγκεκριμένη στιγμή δεν διακρίνεται καθαρά. Πάντως το φλας που είναι ενσωματωμένο στον καθρέφτη σταματάει να αναβοσβήνει.

Κατά το περιστατικό το κράνος του 59χρονου πέφτει και σκύβει να το μαζέψει. Όλη αυτή την ώρα η 57χρονη συνεπιβάτης της μηχανής παρακολουθεί λίγα μέτρα μακριά. Στη συνέχεια οι δύο τους ανεβαίνουν στο δίκυκλο και φεύγουν. Η Εύη Βατίδου κάνει όπισθεν, βγαίνει στο δρόμο και ακολουθεί τη μηχανή.

Λίγο μετά καταλήγουν στην οδό Σουλίου, όπου σε κάποια στιγμή τελειώνει η άσφαλτος. Η μηχανή άρχισε να ανεβαίνει τον δρόμο που οδηγεί στα βουνά, με το τζιπ να ακολουθεί από πίσω. Ο δρόμος πλέον είναι κακοτράχαλος, το φως είναι περιορισμένο και η περιοχή αραιοκατοικημένη. Για όσα συνέβησαν εκεί οι δύο πλευρές δίνουν τη δική τους εκδοχή.

«Σχεδόν μας πάτησε, το χέρι της γυναίκας μου διαλύθηκε»

Ο οδηγός της μηχανής περιέγραψε, σύμφωνα με το LiveNews, τα εξής: «Μας κυνήγησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου. Στην κυριολεξία σχεδόν μας πάτησε, 100 μέτρα από το σπίτι μου, είμαι σοκαρισμένος. Δεν έχω κοιμηθεί όλο το βράδυ. Φραστικό επεισόδιο υπήρχε. Αλλά είμαστε δύο άνθρωποι που έχουμε σώας τας φρένα».

«Σε καμία περίπτωση δεν πήγαμε να χτυπήσουμε το αυτοκίνητο. Η κυρία Βατίδου παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, της έκανα μία σύσταση, αντέδρασε άσχημα και έτσι ξεκίνησαν όλα. Αυτό που συνέβη, όμως, δεν δικαιολογεί αυτό που έγινε στη συνέχεια, την καταδίωξη και την μηχανή μου να βρίσκεται κάτω από το τζιπ», ανέφερε.

Ακόμα συμπλήρωσε: «Η σύντροφός μου έχει σπάσει, χέρι, πόδι και πλευρό. Το χέρι της, μας λένε οι γιατροί, έχει διαλυθεί, θα χειρουργηθεί την Πέμπτη. Έχω κινηθεί ήδη νομικά. Δεν αναγνώρισα την κυρία Βατίδου. Δεν την γνωρίζω. Την έχω ακούσει αλλά δεν την αναγνώρισα». 

Εύη Βατίδου: «Με έβρισε και έσπασε τον καθρέφτη με το κράνος»

Μιλώντας στο Τlive, η Εύη Βατίδου επανέλαβε όσα είπε και στην απολογία της, πως δηλαδή έπεσε θύμα από τον οδηγό της μηχανής και δεν είναι εκείνη υπεύθυνη για την πτώση των αναβατών.

«Ο άνθρωπος αυτός βρέθηκε στο τζάμι και αφού με έβρισε χυδαία, με το κράνος του μου έσπασε όλον τον καθρέφτη, με πολύ βίαιο τρόπο» είπε, ειδικότερα, και συμπλήρωσε πως όλα έγιναν σε πολύ κεντρικό σημείο και παρουσία πολλών μαρτύρων. 

«Κατέβηκε κάτω (σ.σ. από τη μηχανή), ήρθε στο παράθυρό μου, με έβρισε και όπως είχε το κράνος στο χέρι του, έκανε αυτό που έκανε», ισχυρίστηκε και συμπλήρωσε πως ύστερα «έφυγε πάρα πολύ γρήγορα».

Αναφερόμενη στη στιγμή της πτώσης των επιβαινόντων της μηχανής, ισχυρίστηκε πως η ίδια δεν είχε εμπλοκή, αλλά μόλις τους είδε έστριψε «για να μην τους πατήσω» και το όχημά της έπεσε σε χαντάκι. «Για να αποφύγω το πέσιμο της κυρίας, για να μην την τραυματίσω», ανέφερε. 

Ανέφερε, παράλληλα, πως το μόνο της λάθος σε αυτή την υπόθεση είναι ότι επέμεινε. «Από τη μία είναι σωστό όταν κάποιος μας κάνει κάτι - ήταν καθαρή επίθεση - να το καταγγέλλεις, αλλά όταν βλέπεις ότι δεν έχει κανένα νόημα, καλό θα ήταν να φεύγεις».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA