Ένα απίστευτο θρίλερ εξελισσόταν στο Κερατσίνι όταν ένας 42χρονος με διαδικτυακό κανάλι, μετέδιδε ζωντανά τις ώρες που κακοποιούσε ένα 21χρονο κορίτσι και έναν 25χρονο με νοητική στέρηση.
Ο 42χρονος που συνελήφθη έβγαζε χιλιάδες ευρώ τους τελευταίους 14 μήνες, βασανίζοντας δύο ΑμεΑ. Ο άνδρας που απολογείται αύριο έδινε εντολές για την υλοποίηση ακόμη και αρρωστημένων αιτημάτων όσων παρακολουθούσαν τις εκπομπές του, αρκεί εκείνοι να πλήρωναν. Ποσά που φτάνουν τις 2.000, τις 3.000 και προσεγγίζουν έως και 4.000 ευρώ.
Οι εγγεγραμμένοι παρακολουθούσαν ζωντανά εικόνες απίστευτης βιαιότητας. Ο 42χρονος είχε μεταδώσει τον ανελέητο ξυλοδαρμό άνδρα και λίγο μετά μετά εμφανίστηκε μπροστά στην κάμερα για να επιδείξει το σπασμένο δάχτυλό του.
Σύμφωνα με όσα είπαν τα ίδια τα θύματά του, ο 42χρονος είχε καταρτίσει συγκεκριμένο τιμοκατάλογο για τις δοκιμασίες στις οποίες τα επέβαλε. Πλήρωνε για γιαούρτωμα 30 ευρώ και για χτύπημα με taser 200 ευρώ, σύμφωνα με το MEGA.
Υπήρχαν φορές, που τα θύματά του αντιδρούσαν. «Πάνε εκεί τα παιδιά λένε "δεν θέλουμε taser, δεν θέλουμε τέτοια πράγματα, δεν θέλουμε βία". Μια βραδιά δεν πήγανε, το κάνανε σαν ανταρσία και μόνο που δεν πήγε να τα σκοτώσει! Πήγε να τα βρει στο πάρκο, τους έδωσε σφαλιάρες» είπε πρώην συνδρομητής.
Πώς, όμως, εδώ και 14 μήνες μεταδίδονταν ζωντανά ξυλοδαρμοί, εξευτελισμοί ακόμα και σεξουαλικές πράξεις; Και πώς αυτά τα βίντεο παραμένουν ακόμα και σήμερα προσβάσιμα στην πλατφόρμα;
«Το διαδίκτυο είναι μια απέραντη περιοχή που είναι δύσκολο η ελληνική αστυνομία να ελέγξει την εγκληματικότητα μέσα σ’ αυτό. Σημαντικό στοιχείο λοιπόν σε αυτές τις περιπτώσεις αυτών των εγκλημάτων είναι η καταγγελία και η πληροφορία από τον πολίτη», είπε ο Γιάννης Καλλιακμάνης.
- Από gamer, επίδοξος δολοφόνος του Τραμπ: Τι αποκαλύπτουν τα social media του 31χρονου δασκάλου
- Στη μάχη κατά του ΑΙ η Τέιλορ Σουίφτ – Κατοχυρώνει νομικά τη φωνή και την εμφάνισή της
- Νέοι τριγμοί στη ΝΔ μετά και την απόφαση για τις υποκλοπές - «Αντάρτικο» από 5 βουλευτές
- Οι 47 ημέρες κόλασης του Σπύρου Μουστακλή – Τα φρικτά βασανιστήρια στο ΕΑΤ – ΕΣΑ
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.