Μενού
glyfada-11
Πυροβολισμοί στη Γλυφάδα | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Θρίλερ ως τα πραγματικά κίνητρα του 76χρονου από την Αίγυπτο που σκότωσε τρία άτομα μέσα στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείας EUROPEAN PRODUCT CARRIERS στη Γλυφάδα πριν βάλει τέλος στη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 76χρονος δε φαίνεται να άφησε κάποιο σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους για τους οποίους θα προχωρούσε στις δολοφονίες ενώ μυστήριο καλύπτει και την προέλευση των όπλων που είχε.

Επιπλέον, οι αστυνομικοί αναμένουν τη Δέσποινα Καρνέση να καταθέσει στην Ασφάλεια Αττικής ωστόσο δεν έχει εξακριβωθεί πότε θα γίνει καθώς είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και ενδεχομένως να προσέλθει για κατάθεση μετά τις κηδείες. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι σύμφωνα με μαρτυρίες εργαζομένων που βρίσκονταν το πρωί της Δευτέρας στη ναυτιλιακή εταιρία υποστηρίζουν και αναφέρουν πως είδαν τον 76χρονο να ανεβαίνει στον τέταρτο όροφο και να πηγαίνει στο γραφείο της Δέσποινας Καρνέση. Εκεί βρισκόταν η Δέσποινα Καρνέση με τη γραμματέα της. Ο 76χρονος τότε κλείδωσε μέσα στο γραφείο τις δύο γυναίκες και φεύγοντας πήρε το κλειδί. Πιθανολογείται ότι ο 76χρονος ήθελε να απομονώσει τις δύο γυναίκες από όσα θα γίνονταν στη συνέχεια.

Επίσης, όπως αναφέρουν πληροφορίες που γνωστοποίησε το Mega από την έρευνα προκύπτει ότι ο δράστης είχε τραπεζικούς λογαριασμούς σε Ελλάδα και Ελβετία με το συνολικό ποσό που είχε διακινηθεί να φθάνει τα 2 εκατομμύρια ευρώ ενώ σχετικά με το σπίτι που έμενε ο 76χρονος προκύπτει ότι δεν ήταν στην ιδιοκτησία των θυμάτων και έτσι δεν είχαν τη δικαιοδοσία να τον διώξουν από αυτό. Επιπροσθέτως διαπιστώνεται ότι δεν ήταν ένας απλός επιστάτης καθώς από τα έγγραφα της δικαστικής διαμάχης αναγράφεται το όνομα του δράστη στα άτομα που απαρτίζουν το Διοικητικό Συμβούλιο ναυτιλιακών εταιρειών.

Χθες ελάχιστοι ήταν οι υπάλληλοι που προσήλθαν στα γραφεία της ναυτιλιακής εταιρείες για εργασία προσπαθώντας να συνειδητοποιήσουν τι είχε συμβεί. Ακόμη χθες σε ανακοίνωση της η ναυτιλιακή εταιρεία έκανε λόγο για έναν κοινό δολοφόνο χωρίς «κανένα απολύτως κίνητρο γνωστό σε εμάς». Στην ίδια ανακοίνωση σημειώνεται ότι:

«Η πράξη αυτή, ολότελα ανήθικη και εγκληματική, δεν είναι μόνο αποτρόπαια αλλά και δεν υπάρχει οποιοσδήποτε τρόπος να δικαιολογηθεί από οιονδήποτε. Επειδή όμως, παρά τις τραγικές στιγμές, ακούγονται διάφορες ιστορίες, που δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την πραγματικότητα, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα ακόλουθα: Η σύμβαση εργασίας του δολοφόνου με την εταιρία μας είχε καταγγελθεί την 31.3.2023, δηλαδή σχεδόν πριν από ένα χρόνο και αυτός είχε λάβει ως αποζημίωση το ποσό των 74.862 ευρώ.

» Έκτοτε ο άνθρωπος αυτός δεν απασχόλησε είτε την εταιρία μας είτε τους Αντώνη Βλασσάκη, Δέσποινα Καρνέση και Μαρία Καρνέση και εξ όσων γνωρίζουμε παρείχε τις υπηρεσίες του ως επιστάτης σε κτήμα άλλου μέλους της οικογενείας Καρνέση στους Πεταλιούς, με τους οποίους Πεταλιούς οι δολοφονηθέντες και η Δέσποινα Καρνέση δεν είχαν οιαδήποτε σχέση. Ουδέποτε η εταιρία ή η Μαρία Καρνέση είχαν παραχωρήσει στον δολοφόνο κάποιο σπίτι να διαμένει στη Γλυφάδα, πόλλω δε μάλλον όταν το σπίτι που αναφέρθηκε επί της οδού Τσιτσάνη αρ. 16 δεν ανήκει είτε στην αποθανούσα ή στην εταιρία για να είναι δυνατόν να του έχει πει η Μαρία Καρνέση να το εκκενώσει. Εξάλλου όπως καλώς γνωρίζουμε ουδεμία οικονομική ανάγκη είχε ο δολοφόνος αφού διέθετε τραπεζικούς λογαριασμούς με ιδιαίτερα μεγάλα χρηματικά διαθέσιμα. Συνεπώς, το πώς και γιατί αποφάσισε ο δολοφόνος να προβεί στην εγκληματική αυτή πράξη δε μας είναι γνωστά και διερευνώνται».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA