Μενού
greek mafia eisaggeleas
Glomex
  • Α-
  • Α+

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων έφτασαν λίγο μετά τις 12:00 οι συλληφθέντες για συμμετοχή σε εγκλήματα της Greek Mafia

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για έναν 29χρονο και έναν 39χρονο που συνελήφθησαν χθες. Ακόμα ένα άτομο συνελήφθη το βράδυ της Τετάρτης (17/01) καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν γεμιστήρες από καλάσνικοφ.

Υπενθυμίζεται ότι το βράδυ της Τετάρτης (17/01) οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο ατόμων ως εμπλεκομένων στις εκτελέσεις του Γιάννη Σκαφτούρου και του Βασίλη Ρουμπέτη.

Το κουβάρι της Greek Mafia ξετυλίγει τα τελευταία 24ωρα η ελληνική αστυνομία και οι εξελίξεις μετά την εκτέλεση του 44χρονου στον Νέο Κόσμο είναι ραγδαίες.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, δύο άτομα από τη Γεωργία συνελήφθησαν το βράδυ της Τετάρτης (17/01) σε Ασπρόπυργο και Μενίδι για την εμπλοκή τους στους σκοτεινούς κύκλους της μαφίας. Το Mega μετέδωσε ότι πρόκειται για έναν 29χρονο και έναν 39χρονο.

Επιπλέον, έγιναν τρεις προσαγωγές και εκδόθηκαν διεθνή εντάλματα σύλληψης για άτομα, τα οποία όπως εκτιμά η ΕΛΑΣ, έχουν διαφύγει στο εξωτερικό.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι έχει γίνει επίσης μια ταυτοποίηση ενός ατόμου που βρίσκεται ήδη στη φυλακή.

Διαβάστε επίσης: Greek Mafia: Τα 5+1 χτυπήματα που οδήγησαν στις συλλήψεις

Greek Mafia: Έρχονται επίσημες ανακοινώσεις 

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το μεσημέρι της Πέμπτης (18/01) αναμένεται η επίσημη παρουσίαση της υπόθεσης από την Ελληνική Αστυνομία, η οποία θα προχωρήσει σε ανακοινώσεις.

Σε ρεπορτάζ του Mega τονίζεται ότι τα δύο άτομα που έχον συλληφθεί φέρεται να έχουν εμπλοκή στην δολοφονία του Γιάννη Σκαφτούρου στα Σκούρτα Βοιωτίας και την εκτέλεση των Βασίλη Ρουμπέτη και του Διονύση Μουζακίτη στον Κορυδαλλό.

Υπενθυμίζεται ότι ο Σκαφτούρος δολοφονήθηκε τον Απρίλιο του 2022 στο εξοχικό του στα Σκούρτα Βοιωτίας, ενώ οι Ρουμπέτης και Μουζακίτης, τον Ιούνιο του 2023.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA