Ένα ακραίο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της προηγούμενης Παρασκευής στην πλατεία Αθανάτων στη Χαλκίδα, όταν 26χρονος άνδρας επιτέθηκε σε αστυνομικό κατά τη διάρκεια τροχονομικού ελέγχου.
Σύμφωνα με το evima, ο νεαρός αντέδρασε έντονα όταν οι αστυνομικοί τού ζήτησαν τα στοιχεία του, καταφερόμενος με ύβρεις, προτού αρχίσει να γρονθοκοπεί έναν από αυτούς.
Ο άντρας ακινητοποιήθηκε άμεσα και συνελήφθη, οδηγούμενος στο τοπικό αστυνομικό τμήμα. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εξύβριση, αντίσταση κατά της αρχής και σωματική βλάβη.
Χαλκίδα - Αναβολή για ψυχιατρική εξέταση στον 26χρονο
Το Σάββατο, ο 26χρονος οδηγήθηκε στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας. Ωστόσο, η εκδίκαση της υπόθεσης δεν προχώρησε, καθώς ο κατηγορούμενος υπέβαλε αίτημα να υποβληθεί σε ψυχιατρική εξέταση.
Το αίτημα έγινε δεκτό από το δικαστήριο, το οποίο ανέβαλε τη δίκη έως ότου ολοκληρωθεί η σχετική αξιολόγηση.
Η υπόθεση αναμένεται να επανεξεταστεί το επόμενο διάστημα, με το δικαστήριο να λαμβάνει υπόψη του και τα αποτελέσματα της ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης.
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Hafu: Το καινούργιο εστιατόριο και η μεγάλη επιστροφή του Σωτήρη Κοντιζά
- Η Μία Καλίφα επανασυστήνεται μέσα από την κάμερα της Sarah Bahbah
- Συγκλονίζει ο πατέρας του Γιώργου Μαζωνάκη: «Αυτοί πρέπει να μπουν φυλακή και να μην ξαναβγούν ποτέ»
- Αποκάλυψη Μιχάλη Γιαννάκου για Μαζωνάκη: «Είχε γάζες και στο άλλο του χέρι, κάτι πήγαν να κρύψουν»
- Αλλαγή ώρας 2026: Νωρίτερα γυρίζουμε φέτος τα ρολόγια
- Μουρατίδης για θάνατο Μαζωνάκη: «Έχει κοινωνικά πλοκάμια η υπόθεση - Εξαρτήσεις που παρασύρουν τα παιδιά»
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.