Μενού
Έρευνες για τον αγνοούμενο 45χρονο στην Ηλεία
Έρευνες για τον αγνοούμενο 45χρονο στην Ηλεία | ΓΙΑΝΝΗΣ ΣΠΥΡΟΥΝΗΣ/ILIALIVE.GR/EUROKINISSI
  • Α-
  • Α+

Άκαρπες παραμένουν, μέχρι στιγμής, οι έρευνες σχετικά με τον 45χρονο που παρασύρθηκε από χείμαρρο στην Ηλεία. Η 38χρονη σύντροφός του εντοπίστηκε νεκρή.

Οι έρευνες στην περιοχή όπου σημειώθηκε η τραγωδία είναι σε πλήρη εξέλιξη και παρά την περασμένη ώρα, πεζοπόρα τμήμα συνεχίζουν να επιχειρούν και, με φακούς, προσπαθούν να βρουν οποιοδήποτε ίχνος του αγνοούμενου.

Το όχημα του ζεύγους παρασύρθηκε λίγο πριν από τις 21:00 της Δευτέρας (15/1), όταν επιχειρούσαν να φτάσουν στο Πλουτοχώρι Ηλείας.

Ο οδηγός φαίνεται ότι αντιλήφθηκε όταν ήταν αδύνατο να διανύσει μία γέφυρα στο σημείο για να φτάσουν στο χωριό και ακινητοποίησε το όχημα.

Οι δύο τους, τότε, άρχισαν να καλούν από τα κινητά τους τηλέφωνα σε βοήθεια. Σύμφωνα με το Mega, συγχωριανοί τους είχαν οπτική επαφή, αλλά αδυνατούσαν να κινηθούν προς το μέρους τους καθώς το νερό είχε ανέβει πολύ. 

Επί 15 λεπτά καλούσαν σε βοήθεια, ωστόσο, τελικώς παρασύρθηκαν από τον χείμαρρο. 

Ο πατέρας του θύματος, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό, επεσήμανε πως «είχε βγει πάνω στον δρόμο και τους παρέσυρε το νερό».

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε πως «δεν ξέρω αν είχαν πάρει μέτρα, τι είχαν κάνει εκεί, δεν ξέρω» και τόνισε πως ο 45χρονος είναι «έμπειρος οδηγός». 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA