Μενού
stathmos-metro
Σταθμός του μετρό | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία στο δίκτυο του Μετρό προς το Αεροδρόμιο, μετά τα προβλήματα που προκλήθηκαν το πρωί από την κακοκαιρία Elias

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ, κανονικά διεξάγονται πλέον τα δρομολόγια του Μετρό από και προς το Αεροδρόμιο. Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Τετάρτης, οι επιβάτες έπρεπε να μετεπιβιβαστούν στον σταθμό Δουκίσσης Πλακεντίας του Μετρό και από εκεί να μεταβούν στο αεροδρόμιο με τον Προαστιακό, λόγω τεχνικού προβλήματος στο δίκτυο του ΟΣΕ.

Επιπλέον, όπως έγινε γνωστό από τη ΣΤΑΣΥ, αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία σε ολόκληρη τη Γραμμή 7 του τραμ «Ασκληπιείο Βούλας - Αγία Τριάδα Πειραιά».

Συγκεκριμένα, τα δρομολόγια στη Γραμμή 7 του τραμ διεξάγονταν προσωρινά στα τμήματα Π. ΔHMAPXEIO - AΓ.TPIAΔA -Π. ΔHMAΡΧΕΙΟ & AΣK.BOYΛAΣ- ΠΛ.KATPAKH-AΣK.BΟΥΛΑΣ, λόγω τεχνικού προβλήματος στη σηματοδότηση, που οφειλόταν σε πρόβλημα στο δίκτυο της ΔΕΗ.

Κανονικά λειτουργούν ΗΣΑΠ και αστικά λεωφορεία στην Αττική.

Αλλαγές στα δρομολόγια

Στο μεταξύ, η Hellenic Train προχωρά σε συνεχείς ανακοινώσεις για τις τροποποιήσεις δρομολογίων και τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω της κακοκαιρίας.

Τα ακόλουθα δρομολόγια της περιφερειακής γραμμής ΑΘΗΝΑ-ΧΑΛΚΙΔΑ-ΑΘΗΝΑ θα πραγματοποιηθούν με λεωφορεία με ενδιάμεσες στάσεις στους σταθμούς: Άγιοι Ανάργυροι, Δεκέλεια, Άγιος Στέφανος,Αφίδναι,Σφενδάλη,Αυλώνα,Άγιος Θωμάς,Οινόφυτα,Οινόη, Αυλίδα:

  • 1542 (Αθήνα - Χαλκίδα) με ώρα αναχώρησης 11:26 και
  • 1543 (Χαλκίδα - Αθήνα) με ώρα αναχώρησης 11:08

Αποκατάσταση τηλεδιοίκησης στο ΣΚΑ. Σταδιακή ομαλοποίηση των δρομολογίων του προαστιακού προς Αεροδρόμιο και Κιάτο. Τα δρομολόγια των αμαξοστοιχιών 1542 και 1543 (Αθήνα - Χαλκίδα - Αθήνα) θα υποκατασταθούν με λεωφορεία.

Το δρομολόγιο της αμαξοστοιχίας IC52 (Αθήνα - Θεσσαλονίκη) με ώρα αναχώρησης 09:59, καταργείται μερικώς στο τμήμα Αθήνα-Λειανοκλάδι. Το δρομολόγιο θα πραγματοποιηθεί στο τμήμα Λειανοκλάδι-Λάρισα-Θεσσαλονίκη με λεωφορεία.

Η αμαξοστοιχία με αριθμό 1308 (Πειραιάς - Κιάτο) και ώρα αναχώρησης 09:15, αναχώρησε με 16 λεπτά καθυστέρηση από τους Αγίους Αναργύρους.

Το λεωφορείο που πραγματοποιεί το δρομολόγιο Αγ.Βασίλειος-Καστελόκαμπος θα πραγματοποιεί στάση στον Άγιο Βασίλειο πάνω στην εθνική. 

Η αμαξοστοιχία με αριθμό 1306 (Πειραιάς - Κιάτο) και ώρα αναχώρησης 08:15, αναχώρησε με 15 λεπτά καθυστέρηση από τον σταθμό της Κινέτας.

Το δρομολόγιο με αριθμό 1539 (Χαλκίδα - Αθήνα) και ώρα αναχώρησης 09:08, θα πραγματοποιηθεί με λεωφορείο και θα εκτελέσει τις παρακάτω σταθμεύσεις: Οινόη,Οινόφυτα,Άγιος Θωμάς,Αυλώνα,Σφενδάλη,Αφίδναι,Άγιος Στέφανος,Δεκέλεια,Αθήνα.

Η αμαξοστοιχία 1538 (Αθήνα - Χαλκίδα) και ώρα αναχώρησης 09:26, θα πραγματοποιηθεί με λεωφορεία. Τα λεωφορεία δεν θα πραγματοποιήσουν τις παρακάτω σταθμεύσεις: ΣΚΑ,ΑΧΑΡΝΑΙ,ΔΗΛΕΣΙ,ΑΓΙΟ ΓΕΩΡΓΙΟ,ΚΑΛΟΧΩΡΙ ΠΑΝΤΕΙΧΙ.
 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.