Μενού
kakokairia-elias-plimmires
Προβλήματα από πλημμύρες που προκάλεσε η κακοκαιρία Elias | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Μήνυμα σε δύο περιοχές στη Λάρισα έστειλε το 112 νωρίτερα, σήμερα (27/09) την ώρα που τα ακραία καιρικά φαινομένα από την κακοκαιρία «Elias» συνεχίζουν να πλήττουν αρκετές περοιχές της χώρας.

Πρόκειται για τις περιοχές Αρμένι και Σωτήριο και κάνει λόγο πως ισχυρές καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις ενδέχεται να επηρεάσουν τα δύο σημεία. Συνιστά, επίσης, στους κατοίκους να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους κατά τη διάρκεια των φαινομένων και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.

«Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) στην περιοχή σας. Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών» αναφέρει χαρακτηριστικό το μήνυμα του 112 για την κακοκαιρία «Elias».

Κακοκαιρία «Elias»: Μήνυμα του 112 και στο Μαντούδι

Υπενθυμίζεται πως νωρίτερα το 112 ήχησε εκ νέου για την κακοκαιρία Elias, προειδοποιώντας τους κατοίκους στο Μαντούδι να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων.

«Προειδοποιητικό μήνυμα για επικίνδυνα καιρικά φαινόμενα (ισχυρές καταιγίδες, χαλαζοπτώσεις) στην περιοχή σας. Κίνδυνος υπερχείλισης χειμάρρων. Περιορίστε τις μετακινήσεις κατά τη διάρκεια των φαινομένων & ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών» σημείωνε επίσης.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA