Μενού
Η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονοπούλου
Η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονοπούλου | Glomex - @ANT1
  • Α-
  • Α+

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων μετέβη σήμερα η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, ιδρυτή της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», προκειμένου να υποβάλλει μηνύσεις κατά αγνώστων. 

«Απόρρητο, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Ο γιος μου δεν έχει κάνει τίποτα» είπε η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου, με τον δικηγόρο της να προσθέτει πως ήρθαν να υποβάλλουν μήνυση κατά πρώην συνεργάτη του ιδρυτή του «Άλλου Ανθρώπου» για συκοφαντική δυσφήμιση.

«Βγήκε και έκανε συκοφαντικές και δυσφημιστικές δηλώσεις σε βάρος της κα Παναγοπούλου στα ΜΜΕ, και τον δρόμο θα τον δείξει η δικαιοσύνη» συνέχισε και κατέληξε ο δικηγόρος της μητέρας του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

Κατέθεσε μήνυση ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (19/2) ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος υπέβαλε την πρώτη του μήνυση μετά την εισαγγελική παρέμβαση για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας, υπέβαλε μήνυση, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, σε βάρος ενός ανθρώπου, που είχε βγει επανειλημμένα στα κανάλια και είχε μιλήσει για τον κοινό τους βίο.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, που υποστήριξε σχετικά με τις επίμαχες φωτογραφίες πως είναι από το 2013, θεωρεί πως τα όσα είχε πει το συγκεκριμένο άτομο είναι «συκοφαντικά και δεν ανταποκρίνονται στην πραγμτικότητα».

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA