Μενού
Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος
Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος στην κοινωνική κουζίνα «Ο Άλλος Άνθρωπος» | NDP Photo
  • Α-
  • Α+

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας (19/2) ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ο οποίος υπέβαλε την πρώτη του μήνυση μετά την εισαγγελική παρέμβαση για ξέπλυμα μαύρου χρήματος.

Ειδικότερα, ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας, υπέβαλε μήνυση, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, σε βάρος ενός ανθρώπου, που είχε βγει επανειλημμένα στα κανάλια και είχε μιλήσει για τον κοινό τους βίο.

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, που υποστήριξε σχετικά με τις επίμαχες φωτογραφίες πως είναι από το 2013, θεωρεί πως τα όσα είχε πει το συγκεκριμένο άτομο είναι «συκοφαντικά και δεν ανταποκρίνονται στην πραγμτικότητα».

Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος: Τι είπε βγαίνοντας από την Ευελπίδων

«Ήρθαμε εδώ για να αποδείξουμε εμπράκτως και να πούμε ότι η Δικαιοσύνη είναι αυτή που θα ερευνήσει και θα κάνει αυτό που πρέπει να κάνει.

Καταρχάς, δεν υπάρχουν εθελοντές μου που έχουν κάνει μηνύσεις. Κανονικά συνεχίζεται ο εθελοντισμός στην κοινωνική κουζίνα. Θα δοθούν κι άλλες απαντήσεις από τη Δικαιοσύνη» είπε μεταξύ άλλων, εξερχόμενος από το Δικαστήριο.

Πολυχρονόπουλος: «Από το 2013 η φωτογραφία μου από το κατάστημα με τα φρουτάκια»

Ο ιδρυτής της κοινωνικής κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, επανέρχεται, με νέες δηλώσεις, ενημερώνοντας πως ετοιμάζει μηνύσεις σε βάρος όσων τον έχουν καταγγείλει ψευδώς αλλά και ισχυρίζεται ότι η φωτογραφία που κυκλοφόρησε από κατάστημα με τυχερά παιχνίδια είναι από το 2013. 

«Ποια φωτογραφία; Από το 2013. (...) Κοίτα πώς είμαι. Είδες τις φωτογραφίες πώς φαίνομαι; Η φωτογραφία είναι παράνομη. Είναι η προσωπική μου ζωή και την έβγαλαν (σ.σ. στη δημοσιότητα» επεσήμανε, ειδικότερα, σε δηλώσεις του στον ΑΝΤ1.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA