Μενού
paiderastia
  • Α-
  • Α+

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 78χρονος από το Κερατσίνι, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό της εγγονής του. Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μάλιστα, θα οδηγηθεί στις φυλακές της Τρίπολης.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Δευτέρας (05/02) ο 78χρονος από το Κερατσίνι, που κατηγορείται ότι βίαζε την 14χρονη εγγονή του από την ηλικία των 9 ετών, μέσα στο σπίτι της οικογένειάς της, οδηγήθηκε στα δικαστήρια Πειραιά.

Παρουσιάστηκε ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθεί και σύμφωνα με πληροφορίες, είχε στο πλευρό του τη μία από τις δύο κόρες του, η οποία μαζί με τα υπόλοιπα αδέλφια υπερασπίζονται τον πατέρα τους.

Ο ίδιος κατηγορείται για βιασμό ανηλίκου κατ’ εξακολούθηση, γενετήσια πράξη κατ’ εξακολούθηση με ανήλικο που δεν συμπλήρωσε τα 12 έτη μεταξύ συγγενών και προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Σύμφωνα με την καταγγελία, η ανήλικη αποφάσισε πριν από περίπου ένα χρόνο να μιλήσει σε κοντινό της πρόσωπο για όσα υπέστη.

Το πρωί της Παρασκευής (02/02) αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Κερατσινίου-Δραπετσώνας της Διεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στο Κερατσίνι συνέλαβαν τον 78χρονο.

Κερατσίνι: Η καταγγελία

Μάλιστα, ο ηλικιωμένος κατηγορείται ότι βίαζε τουλάχιστον από το 2017 την εγγονή του, την οποία είχε υπό την επίβλεψή του.

Η μητέρα της ανήλικης στο Κερατσίνι, σύμφωνα με την ΕΡΤ, δήλωσε πως δεν γνώριζε ότι η κόρη της κακοποιούνταν σεξουαλικά και σημείωσε ότι πως από μικρή προσπαθούσε να αποφύγει την επαφή μαζί του.

«Είχα καταλάβει ότι κάθε φορά που έμενε με τον παππού του είχε κάποιο πρόβλημα, δεν ήθελε να το κάνει, το απέφευγε από πολύ μικρή», φέρεται να δήλωσε η μητέρα του 14χρονου –σήμερα– κοριτσιού.

Η γιαγιά της 14χρονης και σύζυγος του ηλικιωμένου στο Κερατσίνι μίλησε στο Star και διέψευσε τις καταγγελίες: «Όχι, δεν τη βίαζε. Δεν μπορεί να είχε γίνει ποτέ, γιατί ήμασταν εδώ, δεν ήταν ότι πήγαν μόνοι τους στο σπίτι».

«Ήμουν εδώ, κάτι θα βλέπαμε, εγώ και η μάνα της. Είμαι παντρεμένη μαζί του 53 χρόνια και θα ήταν παιδεραστής και μάλιστα με την εγγονή μας; Σε παρακαλώ τώρα. Σας λέω τι περνάει από το μυαλό μου, γιατί δεν το δέχομαι αυτό το πράγμα», πρόσθεσε η γιαγιά της 14χρονης.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA