Μενού
plimmira karditsa
Πλημμύρα στην περιοχή της Καρδίτσας | Eurokinissi
  • Α-
  • Α+

Κραυγή αγωνίας απευθύνουν εγκλωβισμένοι στη σοφίτα σπιτιού στο χωριό Κοσκινάς, κοντά στον Παλαμά Καρδίτσας, ενώ η κακοκαιρία Daniel σαρώνει την περιοχή.

Συγγενής των εγκλωβισμένων ανέφερε στο Reader ότι υπάρχουν περίπου έξι με επτά άτομα στη σοφίτα του σπιτιού, ενώ το νερό ανεβαίνει πλησιάζοντας στον δεύτερο όροφο. Ένα από τα εγκλωβισμένα άτομα τράβηξε φωτογραφία από το εσωτερικό του σπιτιού.

koskinas karditsas 3

Οι συγκεκριμένοι άνθρωποι καθώς και συγγενικά τους πρόσωπα πραγματοποιούν αλλεπάλληλες κλήσεις σε Πολιτική Προστασία και Πυροσβεστική, προκειμένου να μεταβούν διασώστες στο σημείο για να τους απομακρύνουν. Μέχρι αυτή την ώρα κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Το νερό στην περιοχή έχει καλύψει τα πάντα. Ενδεικτικές είναι οι φωτογραφίες που δείχνουν τη στάθμη του νερού στην αυλή του σπιτιού.

koskinas karditsas

Κυριολεκτικά τα πάντα καλύπτονται από τόνους υδάτων και μόνοι οι σκεπές των κατοικιών διακρίνονται.

koskinas karditsas 4

 

Έκκληση γίνεται και μέσω των social media.

koskinas karditsas 2

Ήδη στην περιοχή επιχειρούν σωστικές ομάδες και ελικόπτερο Super Puma, ενώ ο δήμαρχος Παλαμά, εγκλωβισμένος στο σπίτι του, κάνει λόγο για βιβλική καταστροφή.

Η περιοχή της Καρδίτσας, ιδιαίτερα ο δήμος Παλαμά, έχει υποστεί τεράστιες καταστροφές. Αυτό ανέφεραν άλλωστε στο Reader κάτοικοι του χωριού Φύλλο, καθώς και κάτοικος από το χωριό Ερμήτσι.

Κραυγή αγωνίας απευθύνει ακόμα και μία 90χρονη κάτοικος του Παλαμά που παραμένει εγκλωβισμένη στο σπίτι της.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA