Μενού
Επιχείρηση της ΕΛΑΣ
Ελληνική Αστυνομία | EUROKINISSI / ΤΑΙΤΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ
  • Α-
  • Α+

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση εξαφάνισης του 31χρονου από το Μεσολόγγι. Σύμφωνα με τον Alpha η αστυνομία φέρεται να έχει στα χέρια της τα τελευταία μηνύματα που αντάλλαξε ο αγνοούμενος με τον 50χρονο κρεοπώλη.

Όπως τονίστηκε στην εκπομπή TLive, ο 50χρονος φέρεται να έσβησε από το κινητό το μήνυμα που έλαβε από τον 31χρονο. Κατά τις ίδιες πηγές ο αγνοούμενος έγραφε: «Φεύγω Δευτέρα για την Ιταλία, μέχρι την Κυριακή θέλω τα λεφτά».

Σύμφωνα με τον Alpha, ο 31χρονος αναφέρονταν στις 17.000 ευρώ που φέρεται να είχε δανειστεί ο κρεοπώλης από τον άνδρα που εξαφανίστηκε.

Μάλιστα, σύμφωνα με τους συγγενείς του 31χρονου, τα χρήματα δεν επεστράφησαν ποτέ. Ο ίδιος ο κρεοπώλης, πάντως, φέρεται να ισχυρίζεται ότι το ποσό ήταν μικρότερο, περίπου 7.000 ευρώ.

Ο λόγος που είχε δανειστεί χρήματα ο 50χρονος ήταν προκειμένου να αγοράσει κρέατα για το κατάστημά του.

Μεσολόγγι: Οι έρευνες για τον 31χρονο

Τα ίχνη του 31χρονου χάθηκαν το βράδυ της 4ης Ιανουαρίου, όταν ο 50χρονος φίλος του τον μετέφερε από το σπίτι του στην περιοχή των ΤΕΙ Μεσολογγίου, προκειμένου να πάει, όπως ισχυρίζεται, για κυνήγι.

Έκτοτε, ο 31χρονος παραμένει άφαντος, παρά τις έρευνες των αρχών στην ευρύτερη περιοχή και στη λιμνοθάλασσα του Μεσολογγίου.

Σύμφωνα με το Mega, στο μικροσκόπιο έχουν μπει οι κινήσεις του κρεοπώλη, του ανθρώπου που είδε για τελευταία φορά τον αγνοούμενο.

Ο ίδιος ισχυρίζεται ότι εκείνο το βράδυ είχε αφήσει το κινητό του σπίτι, ωστόσο από τις απαντήσεις των εταιρειών κινητής τηλεφωνίας διαπιστώθηκε ότι από τις 20:40 έως τις 21:41, που έκανε αγορές σε μίνι μάρκετ, είχε μαζί του το τηλέφωνο.

 

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA