Υπάλληλοι της Πυροσβεστικής συνέλαβαν σήμερα (08/04) έναν άνδρα στο πλαίσιο του αυτοφώρου ως υπεύθυνο για τη μεγάλη φωτιά στο Μαρκόπουλο.
Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, στον συλληφθέντα επιβλήθηκε πρόστιμο 500 ευρώ ενώ θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.
Υπενθυμίζεται ότι η φωτιά ξέσπασε σε αγροτοδασική έκταση στο Μαρκόπουλο Αττικής, με αποτέλεσμα να κινητοποιηθεί μεγάλη δύναμη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την Πυροσβεστική που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 77χρονος έκαιγε κλαδέματα σε δικό του αγροτεμάχιο.
Το Σώμα ενημερώθηκε για τη φωτιά περί τις 10:04 και δόθηκε εντολή να μεταβούν στο σημείο δεκάδες πυροσβέστες, αλλά και εναέρια μέσα.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν 44 πυροσβέστες με δύο ομάδες πεζοπόρου τμήματος, 14 οχήματα και δύο ελικόπτερα. Συνδρομή υπήρξε και από μηχανήματα ΟΤΑ αλλά και εθελοντές.
- Δολοφονία στη Θεσσαλονίκη: Παραδόθηκε ο 25χρονος που είχε ταυτοποιηθεί - Τα πρώτα του λόγια
- Ο Λαφαζάνης με τον Χαμενεΐ και το πρόβλημα του να μην μπορούμε να πιστέψουμε πια στα μάτια μας
- Το ψηφιακό κάτεργο του «έρωτα»: Υπάλληλος των 2 δολαρίων απαντάει στα μηνύματά σου στο OnlyFans
- Η Kάιλι Τζένερ όπως δεν την έχουμε ξαναδεί: Ποζάρει χωρίς φρύδια με τσιγάρο στο στόμα και σουτιέν
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.