Το χάος που άφησε πίσω του φορτηγό που εξετράπη της πορείας του το πρωί της Τρίτης 9/6 στην Ηλιούπολη κατέγραψε η κάμερα του Orange Press Agency, με τους κατοίκους να περιγράφουν τις τρομακτικές στιγμές.
«Απ’ ό,τι κατάλαβα το φορτηγό γλίστρησε από τον πάνω δρόμο, χτύπησε ένα αμάξι, χτύπησε μετά σε κάδο, έστριψε, έσπασε την κολόνα της ΔΕΗ και στη συνέχεια παρέσυρε τρία αμάξια. Το πρώτο ήταν του γιου μου» λέει ο κ. Χάρης.
Στις νέες εικόνες από το σοβαρό ατύχημα φαίνεται ότι από το ντόμινο του φορτηγού με τα οχήματα, ένα εξ αυτών καβάλησε, κυριολεκτικά, σκαλιά και καρφώθηκε στην είσοδο πολυκατοικίας. Ταυτόχρονα, από τη σπασμένη κολόνα κρέμονταν καλώδια και γίνονταν εκκλήσεις ώστε κανείς να μην τα αγγίξει.
«Το παρέσυρε, βρήκε αντίσταση στα υπόλοιπα αμάξια και ανέβηκε πάνω στην είσοδο, σχεδόν μπήκε μέσα στην πολυκατοικία, ήταν παρκαρισμένο εδώ πάνω» προσθέτει ο κ. Χάρης.
Σύμφωνα με τους περίοικους, το περιστατικό έγινε γύρω στις 10 το πρωί και είχε ως συνέπεια να διακοπεί, εσκεμμένα, το ρεύμα στα γύρω τετράγωνα, ώστε να γίνει με ασφάλεια η αντικατάσταση της κολόνας.
Σε ό,τι αφορά τον οδηγό του φορτηγού -ο οποίος στους αστυνομικούς υποστήριξε ότι το όχημα παρουσίασε μηχανική βλάβη και δεν λειτούργησε το χειρόφρενο- οι κάτοικοι λένε ότι πρόκειται για έναν ηλικιωμένο άνδρα, πάνω από 70, ίσως και 80 ετών, ο οποίος «δεν ήταν στην καλύτερη δυνατή κατάσταση».
- Ο καταγεγραμμένος βρυκόλακας που τρομοκράτησε τη Μύκονο
- Μαριάντα Πιερίδη: «Το κεφάλαιο γάμος έκλεισε για μένα – Η επόμενη νύφη θα είναι η σύζυγος του γιου μου»
- Καρχαρίες στην Ελλάδα: «Η τρομολαγνεία βασίζεται στην άγνοια, δεν τρώνε ανθρώπους»
- Τζένη Καρέζη: Η πρώτη και τελευταία φορά που η αξέχαστη ηθοποιός έγινε ξανθιά
Ακολουθήστε το Reader στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις και τα νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.