Μενού
Λαγούμι στην Κορινθία
Λαγούμι στην Κορινθία | Glomex - @Mega
  • Α-
  • Α+

Παρά τις αρχικές πληροφορίες που είχαν κυκλοφορήσει από τον αστυνομικό αναλυτή, Σταύρο Μπαλάσκα ότι τα παιδιά στην ορεινή Κορινθία, τα οποία έμεναν σε λαγούμι, βρέθηκαν, διαψεύστηκαν από τον ΣΚΑΪ.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, ο οποίος επικαλείται πηγές από την ΕΛΑΣ, τόσο το 6χρονο κορίτσι και το 13χρονο αγόρι όσο και η μητέρα τους, δεν βρέθηκαν τελικά και οι έρευνες βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη για τον εντοπισμό τους.

Κορινθία: Τι λέει ο 45χρονος πατέρας

Στο αστυνομικό τμήμα συνεχίζει να κρατείται ο 45χρονος πατέρας στην Κορινθία, ο οποίος μιλώντας στον Alpha αναφέρθηκε τόσο στις συνθήκες, που έμεναν τα παιδιά του στο λαγούμι, όσο και για τα όπλα.

«Με έχουν συλλάβει, αλλά δε γνωρίζω κάτι για την υπόθεση. Εγώ δεν πείραξα κανέναν. Δεν μου έχουν πει κάτι, δεν ξέρω. Ήθελαν να πάμε στο τμήμα για μία υπογραφή» είπε αρχικά, όταν τον κάλεσαν να μεταβούν στο τμήμα.

«Εγώ δεν επιτέθηκα σε κανέναν. Αλλά δεν νομίζω, δεν ξέρω τώρα αν είναι για το περιστατικό για τον αγρότη. Δεν γνωρίζω τίποτα, δεν με έχουν κατηγορήσει ακόμα για κάτι» συνέχισε για τις κατηγορίες, που έκαναν λόγο ότι επιτέθηκε σε αγρότη στην Κορινθία.

«Οι συνθήκες στις οποίες ζουν και μεγαλώνουν τα παιδιά μου δεν είναι έτσι, τώρα. Εκεί πέρα στην τοπική κοινωνία, είμαστε τέσσερα χρόνια. Έχω μεγαλώσει και ενήλικα παιδιά, τα οποία είναι πλέον 25, άλλα είναι 22, έχουν κάνει τις δικές τους οικογένειες. Για τα όπλα, είναι μία κατηγορία για την οποία έχω ένα δικαστήριο στις 27, όπου τότε θα δούμε τι θα γίνει» κατέληξε ο 45χρονος.

Κορινθία: «Πληρώνεται κανονικά ο παλαιοχριστιανός»

Την ίδια ώρα, συνεχίζονται οι έρευνες για τη σχέση του 45χρονου στην ορεινή Κορινθία με τον δήμο Ερέτριας, όπου εργαζόταν το τελευταίο χρονικό διάστημα λαμβάνοντας κανονικά την αμοιβή του, παρόλο που ήταν σε «καθεστώς» τηλεργασίας.

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΑΝΤ1, η Αντιδήμαρχος Προσωπικού του δήμου Ερέτριας Παρασκευή Αμερικάνου, σημείωσε μεταξύ άλλων «Στην αίτηση που είχε κάνει για μετάταξη στο δήμο Ερετρίας είχε δηλώσει άλλη διεύθυνση».

«Από ερωτήσεις που έχουμε κάνει εργαζόταν στον δήμο. Είχε πει πως είχε πρόβλημα υγείας και έτσι έκανε κάποιες εργασίες εξ αποστάσεως» συνέχισε αναφερόμενη στην εργασιακή σχέση του άνδρα με το δήμο.

«Μετά από εντολή του δημάρχου μίλησα μαζί του και του είπα ότι τον χρειαζόμασταν στο δήμο. Ωστόσο δεν ήρθε. Πληρώνεται κανονικά παρά το γεγονός ότι δεν έρχεται στην δουλειά»  πρόσθεσε.

Ανέφερε επίσης πως εργαζόταν στο γραφείο κίνησης. Να σημειωθεί πως σύμφωνα με όσα διαπίστωσαν οι Αρχές και πρεσβεύει η κοινότητα του 45χρονου παλαιοχριστιανού, δεν υπάρχει ρεύμα και φυσικά ίντερνετ.

Μπαλάσκας: «Βρέθηκαν τα παιδιά των παλαιοχριστιανών στην Κορινθία»

Ο αστυνομικός αναλυτής, Σταύρος Μπαλάσκας, μιλώντας στο Mega, στάθηκε στην υπόθεση των «παλαιοχριστιανών» στην Κορινθία υπογραμμίζοντας τόσο ότι η υπόθεση έχει περισσότερο κοινωνικό, παρά αστυνομικό ενδιαφέρον όσο ότι βρέθηκαν τα παιδιά της οικογένειας.

«Τα παιδιά της οικογένειας βρέθηκαν και είναι πλέον με ένα συγγενικό τους πρόσωπο. Θα γίνει εξέταση DNA, απόρροια της εισαγγελικής πρότασης καθώς κυοφορείται ένα μωρό, και δεν έχει γίνει γνωστό ποιος είναι ο πατέρας» τόνισε ο Σταύρος Μπαλάσκας.

Ωστόσο, σύμφωνα με τον Θεοδόση Πάνου, που επικαλείται πληροφορίες της ΕΛΑΣ, τόσο τα παιδιά όσο και η μητέρα τους δεν έχουν εντοπιστεί ακόμη, με τις έρευνες να βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη.

Google News

Ακολουθήστε το Reader.gr στα Google News για να είστε πάντα ενημερωμένοι για όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο.

BEST OF LIQUID MEDIA